Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από την ζωή σαν σήμερα, 18 Αυγούστου, το 2017 αλλά η Φίνος Φιλμ δεν ξεχνάει την «Ζωίτσα» του ελληνικού κινηματογράφου -όπως και κανένας λάτρης των ελληνικών ταινιών- παρόλο που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

Ζωή Λάσκαρη: Η Φίνος Φιλμ τιμά τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της

Η μεγάλη σταρ, Ζωή Λάσκαρη, έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 18 Αυγούστου του 2017, από ανακοπή, βυθίζοντας σε θλίψη το πανελλήνιο, καθώς πέρα από την δόξα και την οικονομική άνεση, η ηθοποιός κατάφερε πάνω από όλα να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Με αφορμή την συμπλήρωση των τεσσάρων χρόνων από τον χαμό της, η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο για εκείνη, θυμίζοντας μερικές από τις ένδοξες στιγμές της στις ταινίες «Ένα κορίτσι για δύο», «Εγωισμός» και «Αγάπη για πάντα».

Στην λεζάντα της δημοσίευσης, η Φίνος Φιλμ γράφει: «Με μια μοναδική αύρα γοητείας, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια ατόφια σταρ, ένα θεότρελο crazy girl, μια σπουδαία καλλιτέχνης που δεν φοβήθηκε ποτέ να πάρει ρίσκα. Αγαπημένο «παιδί» της Φίνος Φιλμ και μούσα του Γιάννη Δαλιανίδη, ερμήνευσε σπουδαίους ρόλους, καθιέρωσε την αντισυμβατική της περσόνα και κέρδισε το χειροκρότημα που της άξιζε. Έφυγε σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια (πότε πέρασαν;) και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Εγωισμός» και «Αγάπη για Πάντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την Φίνος Φιλμ για την Ζωή Λάσκαρη, παρακάτω:

Η κορυφαία Ζωή Λάσκαρη απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Ζωή Λάσκαρη: Έφυγε σαν σήμερα το 2017 - Το βίντεο της Φίνος Φιλμ

Εκτός από την λαμπερή καλλιτεχνική της πορεία η ηθοποιός πάντα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με την προσωπική της ζωή. Πολλές σχέσεις της είχαν συζητηθεί κυρίως αυτή με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Από τον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο απέκτησε μία κόρη, τη Μάρθα. Ο δεύτερός της γάμος έγινε με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1976 και το 1978 απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Μαρία – Ελένη.