Τα 88α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Φίνος Φιλμ «γιόρτασε» μαζί της αυτά τα γενέθλια με ένα απολαυστικό βίντεο!

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, Ζωζώ Σαπουντζάκη, έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και άφθονο γέλιο με τις θρυλικές ερμηνείες της.

Η Φίνος Φιλμ, η θρυλική εταιρεία παραγωγής ταινιών, που ανέδειξε την Ζωζώ Σαπουντζάκη της αφιέρωσε ένα απολαυστικό βίντεο, που συνδυάζει μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές της στιγμές.

Η Φίνος Φιλμ τίμησε τη Ζωζή Σαπουντζάκη και τα 88α της γενέθλια

«Η Ζωζώ έχει σήμερα γενέθλια και της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει! Όταν ο άνθρωπος έχει τέτοια αγάπη για ζωή, μεγαλώνει μικραίνοντας!» έγραψε η Φίνος Φιλμ στο Instagram τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την ηθοποιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα γενέθλια με φίλους

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, πάντως, διοργάνωσε ένα πάρτυ ώστε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της, στο οποίο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου τόνισε ότι το σημαντικότερο δώρο για την ίδια είναι να είναι υγιής και να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει.

«Έχω γεμίσει λουλούδια το σπίτι μου. Το καλύτερο δώρο για εμένα πια είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να κάνω αυτά που κάνω. Να δουλεύω, γιατί δεν σταματώ ποτέ».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια και η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα επικό βίντεο

Στα γένεθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη βρέθηκε και η φίλη και συνάδερφός της, Άννα Φόνσου!

 

 

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, η αγαπημένη ηθοποιός, υπογράμμισε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε για την ηλικία μου. Και 100 χρονών να πούνε, το πώς φαίνομαι και πώς είμαι, αυτό μετράει. Δεν κάνω τίποτα παρεμβατικό πάνω μου, πρέπει να φαίνεται. Απλώς αγαπώ τον ύπνο, αλλά και πάλι κοιμάμαι λίγο»!

Η Ζωζώ έγινε 88 χρονών και όπως έχει πει και εκείνη στο παρελθόν «τα αστέρια δεν έχουν ηλικία»!