Η Ζιζέλ Μπούντχεν έκανε μια αινιγματική ανάρτηση σε Instagram Story της τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Το σούπερ μόντελ, που χώρισε από τον Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022, μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τον Βραζιλιάνο συγγραφέα Wandy Luz, το οποίο έγραφε:

«Κοιτάζεις έναν άνθρωπο και δεν μπορείς να φανταστείς την ιστορία που κουβαλάει – τους πόνους, τα τραύματα, τους φόβους. Ακριβώς όπως δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πόσο δυνατός, ικανός και ανθεκτικός είναι κάποιος, πίσω από τα χαμόγελα και τα βλέμματα υπάρχουν επιτεύγματα και νίκες- υπάρχουν άνθρωποι και στιγμές που ξεπερνούν και όνειρα και επιθυμίες που πρέπει να επιτευχθούν».

Και συνεχίζει: «Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μάθετε ποτέ. Γι’ αυτό, να είστε ευγενικοί όποτε μπορείτε».

Δείτε την ανάρτηση

Screenshot_2024-04-02_151102

Η ανάρτηση αυτή έρχεται μία εβδομάδα αφότου η η 43χρονη αρνήθηκε ότι απάτησε τον πρώην σύζυγό της με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε.

«Αυτό είναι ψέμα», δήλωσε στους New York Times όταν ρωτήθηκε αν άρχισε να βγαίνει με τον 36χρονο εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου πριν από το διαζύγιό της με τον πρώην παίκτη του NFL.

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες», τόνισε η Ζιζέλ και πρόσθεσε:

«Έχουν να αντιμετωπίσουν τις κοινότητές τους. Έχουν να αντιμετωπίσουν την οικογένειά τους. Φυσικά για μένα, αυτό συμβαίνει να είναι λίγο έντονο».

Η Βραζιλιάνα σημείωσε επίσης ότι «κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, παρά μόνο οι δύο άνθρωποι στη σχέση».

Διαβάστε ακόμη: