O Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του, Κλάρα Κία, ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τις φετινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και απασχόλησαν για ένα διάστημα αρκετά τα μέσα ενημέρωσης, καθώς η 25χρονη θεωρήθηκε η αιτία χωρισμού του πρώην ποδοσφαιριστή από τη Σακίρα. Γενικά, πάντως, κρατούν χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά όμως, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, από όπου έγινε γνωστό ότι ταξίδεψαν σε προορισμό της χώρας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο Πικέ έκανε κάποια stories στον λογαριασμό του στο Instagram και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Στη μία φωτογραφία ο 37χρονος έδειξε μια μεγάλη πισίνα του μέρους όπου διέμειναν και σε μια άλλη έδειξε δύο ποτήρια κρασί με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Επίσης, ο Πικέ ανέβασε και μια δική του φωτογραφία, όπου φαίνεται σε πολυτελές σκάφος, να χαλαρώνει, κρατώντας στο ένα του χέρι ένα ποτήρι κρασί και στο άλλο το κινητό του και να χαμογελάει.

Δείτε την ανάρτηση

Ζεράρ Πικέ: Μετά από 14 μήνες επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής

Διαβάστε ακόμη: