Μητέρα στη Ζάκυνθο κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά, 12 και 9 ετών, εδώ και τρία χρόνια μέχρι που έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με τη μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Ζάκυνθος: Η σωτήρια κίνηση της γειτόνισσας

Της είπαν ότι η μητέρα τους τα χτυπάει συνεχώς και της ζήτησαν να καλέσει την Αστυνομία, όπως και έκανε.

Στην καταγγελία τους, τα δύο ανήλικα δήλωσαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι η βιολογική τους μητέρα και ότι τα χτυπούσε από την πρώτη στιγμή που υιοθετήθηκαν.

Μετά την ενημέρωση των Αρχών, οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου συνέλαβαν τη 49χρονη μητέρα.

Ζάκυνθος: Χρήματα αντί στεφάνων ζητούσε στην κηδεία του άντρα της

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου μετά την εξέταση των γιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους, όπως εκδορές και μελανιές που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται πως πριν από 10 ημέρες η γυναίκα έχασε τον σύζυγό της, ο οποίος αυτοκτόνησε. Η γυναίκα σε ανάρτησή της ζήτησε χρήματα αντί στεφάνων στην κηδεία του συζύγου της, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά εκείνη και τα παιδιά.

Ζάκυνθος: Την φροντίδα των παιδιών ανέλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την φροντίδα των παιδιών ανέλαβε ξανά το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο να αποκαλεί φρίκη όσα βίωσαν τα ανήλικα παιδιά.

«Στις 6/4 δεχτήκαμε κλήση στο 1056 από τη γειτόνισσα. Δεν πήρε κατευθείαν στην Αστυνομία. Ενημερώσαμε την Αστυνομία και πήγε περιπολικό και πήρε το παιδί που είχε κάνει καταγγελία στη γειτόνισσα. Ενημερώσαμε τον εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση», είπε στο MEGA ο πρόεδρος του «Χαμόγελου».

Ο κος Γιαννόπουλος τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα στην παιδική προστασία.

Διαβάστε ακόμη: