Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να συγκρουστεί με «κυκλώματα παρανομίας» που λυμαίνονται τις γειτονιές όπως, γύρω από την Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αττική.

Ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως «όπου υπάρχουν θύλακες εγκληματικότητας που θέλουν την Αθήνα γκέτο και η συντεταγμένη πολιτεία δεν έχει παρέμβει εγώ θα συγκρουστώ».

Και πρόσθεσε ότι «δεν θα αφήσω την ακροδεξιά παράταξη να μονοπωλήσει το πρόβλημα, θα είμαστε στις υποβαθμισμένες γειτονιές και θα μιλήσουμε για το συλλογικό και ατομικό της ασφάλειας».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε το αίτημά του για debate μεταξύ των ανθυποψηφίων του αλλά και για τετ α τετ με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μπακογιάννη.

Όσον αφορά τις προτεραιότητες του στην πρωτεύουσα, ο κ. Ζαχαριάδης προέταξε το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, την αναβάθμιση του πρασίνου ενώ υπογράμμισε ότι όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν ψηφιστεί με ευρύτερη πλειοψηφία, εφόσον εκλεγεί, θα συνεχιστούν.

Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης απέφυγε να τοποθετηθεί, τονίζοντας ενδεικτικά ότι τον ίδιο αφορά «να κερδίσει τον Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων».

Ακόμη, σημείωσε πως «η θέση μου, επιβάλλει να έχουμε την ευρύτερη ενότητα και σύνθεση στο εσωκομματικό. Μιλώ με όλους και με στηρίζουν».

Διαβάστε ακόμη: