Δυνατό είναι το σημερινό πρόγραμμα με το μεγάλο ματς να γίνεται στη Super League. Όλα πιθανά είναι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Το δείχνουν άλλωστε και οι μοιρασμένες αποδόσεις.

Ντέρμπι γίνεται και στην Αγγλία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και φέρνουν μεγάλα σκορ. Πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ. Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 1-2 τη Γουέστ Χαμ. Η Τότεναμ «γύρισε» το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από 0-2 που έχανε στο ημίχρονο ισοφάρισε 2-2. Ποντάρω στο Over 2,5.

Από την Πρέμιερ Λιγκ ξεχώρισα και το «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Φούλαμ. Μετά τη νίκη της με 4-1 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ πιστεύω ότι δεν χάνει τον τίτλο. Μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ και τη Φούλαμ. Συνδυάζω το «διπλό» της με το Οver 2,5.

Στη Γερμανία η Μπάγερν έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά η γκέλα που έκανε την Παρασκευή η Ντόρτμουντ (1-1 με την Μπόχουμ). Πιστεύω ότι θα στη Χέρτα Βερολίνου. Επέλεξα το Over 3,5 που πληρώνει 1,68 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ιταλία αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» της Βερόνα κόντρα στην Κρεμονέζε, η οποία δεν έχει ελπίδες να σωθεί. Το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2,42 στο Πάμε Στοίχημα. Η Βερόνα μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία (0-0 εκτός έδρας με τη Νάπολι) στα 3 τελευταία ματς και πάει να σώσει τη χρονιά.

Στη Γαλλία η Ρεν για να ελπίζει να βγει στην Ευρώπη πρέπει να κερδίσει την ουραγό και υποβιβασμένη Ανζέ. Για να έχει αξία ο «άσος» της πρέπει να παιχτεί με το Over 2,5 ώστε να ανέβει η απόδοση στο 1,75.

Διαβάστε περισσότερα