Η Google ελπίζει να δελεάσει τους εργαζομένους ώστε να του φέρει πίσω στο φυσικό γραφείο με μια νέα ειδική προσφορά ξενοδοχείου, αλλά ορισμένοι εργαζόμενοι δεν είναι πεπεισμένοι ότι είναι μια καλή ευκαιρία αυτη.

Η εταιρεία είπε ότι οι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης μπορούν να κάνουν κράτηση δωματίου σε ένα ξενοδοχείο στην πανεπιστημιούπολη στο Mountain View για 99 $ τη βραδιά σε αυτό που θεωρείται «καλοκαιρινό σπέσιαλ», σύμφωνα με υλικό που προβλήθηκε από το CNBC. Η περιγραφή δηλώνει ότι η ειδική θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου με την ελπίδα ότι «θα διευκολύνει τους υπαλλήλους της Google να μεταβούν στον υβριδικό χώρο εργασίας».

Δεδομένου ότι η προσφορά αφορά μη εγκεκριμένα επαγγελματικά ταξίδια, η εταιρεία δεν θα αποζημιώσει τη διαμονή τους, αλλά θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές τους πιστωτικές κάρτες, αναφέρει η περιγραφή του ειδικού.

«Φανταστείτε να μην πηγαίνετε στο γραφείο το πρωί και αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να έχετε μια επιπλέον ώρα ύπνου και λιγότερες τριβές», αναφέρει η περιγραφή. «Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να βγείτε από το δωμάτιό σας και να πάρετε γρήγορα ένα νόστιμο πρωινό ή να κάνετε μια προπόνηση πριν ξεκινήσετε τη δουλειά».

Η διαφήμιση συνεχίζει λέγοντας ότι μετά το τέλος της εργάσιμης ημέρας, «μπορείτε να απολαύσετε ένα ήσυχο βράδυ στον τελευταίο όροφο ή να απολαύσετε μια από τις διασκεδαστικές τοπικές δραστηριότητες».

Το ξενοδοχείο που ανήκει στην Google βρίσκεται σε μια νεότερη πανεπιστημιούπολη στο Mountain View της Καλιφόρνια, που άνοιξε πέρυσι.

Διαβάστε ακόμη: