Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έχουν φτάσει ανώνυμες αναφορές που καταγγέλλουν νέο καρτέλ στα δημόσια έργα.

Η γνωστή φάμπρικα των ανώνυμων καταγγελιών έχει αρχίσει και πάλι προερχόμενη από εκείνους που θεωρούν ότι βρίσκονται εκτός νυμφώνος, έξω από το στενό κλαμπ που αναλαμβάνει όλα τα μεγάλα έργα με πολύ μικρές εκπτώσεις!

Δηλαδή οι καταγγελίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού φέρονται να απορρέουν τόσο από τις γνωστές – άγνωστες τεχνικές εταιρίες που διακατέχονται από εμμονές και επί χρόνια προσφεύγουν στις Βρυξέλλες, αλλά και από μικρότερης τάξης εταιρίες που θεωρούν ότι δεν μπορούν να πάρουν έργο, ούτε όταν βγαίνουν πρώτες – μειοδότες στους διαγωνισμούς, σε κοινοπραξία με πολύ ισχυρούς ξένους!

Ωστόσο εσχάτως κυκλοφορεί μια πληροφορία ότι πιθανόν στις ανώνυμες καταγγελίες να εμπλέκονται και 1-2 από τις θεωρούμενες μεγάλες τεχνικές εταιρίες, που θεωρούν εαυτούς ριγμένους από τις εξελίξεις και ότι στο τέλος της ημέρας δεν λαμβάνουν αυτό που τους αναλογεί!

Είναι επομένως προφανές ότι οι καταγγελίες προέρχονται από διάφορες εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν θα προχωρήσει σε ελέγχους για τη διερεύνηση των καταγγελιών.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μακρά προεκλογική περίοδο, αλλεπάλληλων πιθανώς αναμετρήσεων, δύο ή ακόμη και τριών υπό προϋποθέσεις, γεγονός που έχει καταστήσει τους προέδρους των Ανεξάρτητων Αρχών, ειδικά δε τον Λιανό που θεωρείται απρόβλεπτος και επιθετικός, εντελώς ανεξέλεγκτους…

Διαβάστε περισσότερα