Λίγες μέρες αφού σχολιάστηκε για την εμφάνισή της στο Coachella μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ιρίνα Σάικ επέστρεψε στο Instragram με νέα αποκαλυπτική εμφάνιση.

Το supermodel έκανε μία καλοκαιρινή ανάρτηση μέσα από το προφίλ του, ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι μαγιό και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Με το μαύρο της μαγιό ου δένει στην περιοχή της κοιλιάς και τα επίσης μαύρα μποτάκια, η Ρωσίδα καλλονή φωτογραφίζεται, μπροστά από διάφορα μέρη, όπως μία πισίνα και τη τζαμαρία ενός σπιτιού.

Από την πρώτη ώρα της ανάρτησής της, τα στιγμιότυπα της Ιρίνα Σάικ απέσπασαν πάνω από 150 χιλιάδες likes.

Μαζί με τον Ντι Κάπριο στο Coachella

Η εμφάνιση της Σάικ στο φεστιβάλ Coachella, έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι έτοιμη να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον ηθοποιό.

Εθεάθη να απολαμβάνει την παρέα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το Page Six, έδειχναν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους και να χαμογελούν συχνά, ο ένας στον άλλο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το supermodel βρέθηκαν στο Neon Carnival του Levi και του Tequila Don Julio αργά το Σάββατο και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Ντι Κάπριο που απασχολεί πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τις συντρόφους του και τις κοπέλες που βγαίνει ραντεβού, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της Ρωσίδας καλλονής, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το αν είναι απλά καλοί φίλοι ή αν υπάρχει ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Διαβάστε περισσότερα