Ο αγώνας των Legends 2004 με τους UEFA All Stars επανέφερε υπέροχες αναμνήσεις στους Έλληνες φιλάθλους από το παρελθόν και δη από τον θρίαμβο στην Πορτογαλία πριν από 20 χρόνια, ωστόσο έφερε και μία μικρή γκρίνια.

Αυτό είχε να κάνει με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Λουίς Φίγκο που βρέθηκαν στη σέντρα για την καθιερωμένη χειραψία, με τον Πορτογάλο να δίνει αρχικά το χέρι του στον “Ζαγόρ” αλλά τη στιγμή που διάλεξαν εστίες και ο άλλοτε κάπτεν σήκωσε το χέρι του για να κάνει πάλι χειραψία μαζί του, δεν αντιλήφθηκε την κίνηση και δεν ανταπέδωσε.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από Έλληνα φίλαθλο για το περιστατικό, ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ίντερ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως απέφυγε να χαιρετήσει τον “Ζαγόρ”, ενώ μετά από λίγες ώρες “επανήλθε”, για να λήξει μια και καλή το θέμα που δημιουργήθηκε από το… πουθενά.

Για τους χαζούς”, ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε, για να τις συνοδεύσει ως λεζάντα σε φωτογραφία με τον θερμό χαιρετισμό του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λίγο πριν από τη σέντρα του σπουδαίου επετειακού αγώνα.