Αρκετά δεικτικός για τον Λουίς Φίγκο, εμφανίστηκε ο Τάκης Φύσσας, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό των Legends 2004 εναντίον των Euro All Stars, προς τιμήν του Οτο Ρεχάγκελ, 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2004.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας στον τελικό του Euro 2004, Λουίς Φίγκο, «σκύλιασε» στο φιλικό των Legends 2004 εναντίον των Euro All Stars. Εχασε ευκαιρίες, σκόραρε, έχασε κι άλλες ευκαιρίες και τελικά αντικαταστάθηκε μόνο όταν η ομάδα του πέτυχε το 2-1 με γκολ του Λουίς Γκαρσία.

Μετά τη λήξη του ματς ο Τάκης Φύσσας είχε να πει πολλά:

«Τώρα οι αναμνήσεις έχουν γυρίσει για τα καλά… Πέρασαν τα χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο που βρισκόμαστε μετά από 20 χρόνια εδώ με τους ομογενείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και παίξαμε 80 λεπτά σε ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο. Τιμήσαμε τον Ότο Ρεχάγκελ, ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την μοίρα της εθνικής.

Σίγουρα και για εμάς ήταν πολύ ευχάριστο που περάσαμε δύο ώρες μαζί, μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά η νίκη είναι πολύ μεγάλη αν σκεφτείς ότι βρισκόμαστε ξανά μαζί ως ομάδα με όλες αυτές τις αξίες που είχαμε να έρχονται στην επιφάνεια. Ο Φίγκο ήταν πολύ τυχερός με το γκολ που έβαλε… σκύλιασε!

Πάντα έτσι ήταν. Ο μόνος που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε το EURO.. Τον έτσουξε που λέμε… Δεν πειράζει όμως, είναι μια τεράστια προσωπικότητα. Το πόσο πολύ ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι δείχνει πόσο μεγάλη προσωπικότητα ήταν».

Διαβάστε ακόμη: