Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο, σε ακραίες συνθήκες διαβίωσης και καταπόνησης, δεν άφησαν ανεπηρέαστη την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίχτρια του Survivor επικοινωνεί με τους ακολούθους της μέσω Instagram και μοιράζεται συχνά τα ευχάριστα αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητάς της.

Σε έναν τέτοιο διάλογο, η Βρισηίδα Ανδριώτου, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που απέκτησε μετά από έξι μήνες παραμονής στο reality επιβίωσης και πως θα τα αντιμετωπίσει.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως ταλαιπωρείται από μόνιμη κούραση ενώ οι αιματολογικές της εξετάσεις δεν είναι καλές, ενώ αυτό που ανησυχεί και την ίδια είναι πως από το πρωί που ξυπνάει αισθάνεται τα πόδια της μουδιασμένα.

Έσπευσε μάλιστα να ξεκαθαρίσει πως δεν νοσεί από κορωνοϊό και πως η κούραση και η ατονία που νιώθει είναι από άλλους λόγους.

«Επειδή θα αρχίσετε να λέτε για κορώνα, δεν έχω. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα.

Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες τις υπόλοιπες μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω του ότι έξι μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης τις πρόσφατες φωτογραφίες που η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της από τις διακοπές της στην Πάρο:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και προκαλεί «ταραχή»