Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑ:Ι.

Στο χθεσινό επεισόδιο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, η Βρισηίδα Ανδριώτου συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να μένει εκτός παιχνιδιού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε σε κλάματα και είπε: “Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της. Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει”.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα χρήματα που συγκέντρωσε στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα του πέμπτου κύκλου, που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου, ούσα αποφασισμένη να προχωρήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο και άλλοτε παίκτρια του “My Style Rocks”, κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο περίπου 5,5 μήνες (σχεδόν 25 βδομάδες), αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπαιρνε 2.800 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, παραμένοντας κάτι παραπάνω από 14 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, έλαβε περίπου 70.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022.