Αντίστροφα μετρά ο χρόνος προκειμένου να τελειώσει το Survivor για τη φετινή σεζόν.  Η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με το σταθμό του ΣΚΑΪ, δεν περιορίζεται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται να αναλαμβάνει σύντομα όλο σχεδόν το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, από τις οποίες λίγες εκπομπές θα γλιτώσουν για την νέα σεζόν.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν τόσο επιτυχημένη όσο η περσινή, αλλά το τεστ ξεπεράστηκε με επιτυχία. Αν σκεφτεί κανείς πολλούς παράγοντες, όπως το ότι τα περσινά «30άρια» οφείλονταν κατά κύριο λόγο στην καραντίνα, σε αντίθεση με τα φετινά μέτρα που δεν ήταν το ίδιο αυστηρά, ενώ αυτή τη σεζόν έχει εμφανιστεί μια πολύ ισχυρή μυθοπλασία, η σταθερή κύμανση κοντά στο 20% στην τηλεθέαση έδειξε, ότι το ριάλιτι έχει το δικό του σταθερό κοινό, αποτελώντας παράλληλα και βασικό θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που το Survivor φέτος άντεξε, ο παραγωγός του ετοιμάζεται για τη ρελάνς της επόμενης χρονιάς. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η ρελάνς αφορά το Survivor All Star, το οποίο μπορεί να προοριζόταν για πέρυσι, αλλά τελικά ο Ατζούν προτίμησε να κάνει πίσω και η έκδοση αυτή του παιχνιδιού θα πάρει του χρόνου «σάρκα και οστά».

Η απόφαση αυτή, με βάση τις προαναφερθείσες παραμέτρους, αποδείχθηκε σωστή, καθώς αν παιζόταν φέτος το All Star ενδεχομένως θα «καιγόταν», μην έχοντας τα νούμερα, που θέλει η παραγωγή του Ατζούν.

Ο στόχος είναι πιο ψηλός για μια τέτοια παραγωγή από το 20% της τηλεθέασης και φαίνεται, ενώ αρκετά ονόματα έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής, με τον Τούρκο να προσφέρει πακτωλό χρημάτων, ώστε να «ζεσταθούν», με αποτέλεσμα το All Star να έχει ήδη αρχίσει να «θωρακίζει» την επιτυχία του, ελπίζοντας πως θα πάρει κι ένα «ναι», που θέλουν να ακούσουν όλοι οι φαν.