Ο Άκης Πετρετζίκης είπε ηχηρό «όχι» στην πρόταση που τού έγινε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον γνωστό σεφ να συνεχίζει κανονικά στον Alpha.

Ειδικότερα, φαίνεται να παραμένει στον Alpha, όπου θα παρουσιάζει και του χρόνου το «Kitchen Lab», αν και ο πρώτος Έλληνας MasterChef φέρεται να δέχθηκε μια αρκετά γενναιόδωρη πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο Τούρκος παραγωγός επιχείρησε να τον προσεγγίσει, δίνοντας του ένα ποσό… μαμούθ για να κλείσει στο νέο ριάλιτι μαγειρική του ΣΚΑΪ, το «Top Chef».

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλησε να «αρπάξει» και τους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Είχε κάνει πρόταση και στους κριτές του MasterChef

Μάλιστα, το παρασκήνιο της πρότασης του Ατζούν Ιλιτζαλί στους κριτές του MasterChef για ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζει ο παραγωγός για τον ΣΚΑΪ, συζητήθηκε σε μια από τις εκπομπές του «Έλα Χαμογέλα», πριν από έναν μήνα περίπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η πρόταση της Acun Medya στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο άγγιζε τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ένα εκατομμύριο για καθέναν από τους σεφ, ενώ υπήρχε και κλειστό, τριετές συμβόλαιο.

«Η πρόταση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Star και εν γένει φαίνεται ότι υπήρχε ένα ηχηρό όχι από τους τρεις κριτές του Star στον Ατζούν, Star-Ατζούν σημειώσατε 1. Οι τρεις σεφ, Κοντιζάς Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, το σκέφτηκαν το ξανασκέφτηκαν, το συζήτησαν με το Star και τα έβαλαν κάτω. Το Star τους έκανε μία καλύτερη πρόταση, πολύ καλύτερη, και κέρδισε στα σημεία τον Ατζούν, που επιχείρησε να κλέψει τους τρεις κριτές του MasterChef», είχε σχολιάσει η ίδια.

«Από τη μεριά του Star, έκανε το συμβόλαιό τους από ετήσιο, διετές και η συμφωνία έχει κλειδώσει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπέγραψαν γιατί υπάρχει και ο τελικός του MasterChef και αυτή η εκκρεμότητα θα έπρεπε να έχει λυθεί», είχε προσθέσει.