Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος είχε αφήσει μερικούς υπαινιγμούς σε δήλωσή του για ερωτική συνεύρεση μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη.

Στις φήμες που την ήθελαν να έχει ερωτικές στιγμές με τον Σάκη Κατσούλη, όσο βρίσκονταν στο Survivor, απάντησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το τεστ εγκυμοσύνης που της είχαν κάνει αλλά και για την κίνηση του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεφ που παραβίασαν τους κανονισμούς και χρησιμοποίησαν κινητό.

«Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι. Ήξερε η παραγωγή για ποιον λόγο είμαι πρησμένη προφανώς, λόγω δηλαδή της κατακράτησης. Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, δεν γίνεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Κι εγώ ειδικά στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχα καταλάβει τι θέλω. Ειδικά μέσα στο παιχνίδι ούτε καν», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Alpha.

Όσον αφορά για την παρανομία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργο Ταλάντσεφ, η ίδια τόνισε: «Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα».

Με αυστηρή ποινή τιμωρήθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ κατάφεραν μέσω κινητού τηλεφώνου να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τις οικογένειές τους, μετά από μία συνάντηση που είχαν με ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο, παραβιάζοντας έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor, αυτόν που θέλει τους παίκτες να είναι σε απομόνωση, χωρίς καμία επικοινωνία, παρά μόνο μέσω των επάθλων επικοινωνίας. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραδέχτηκαν την πράξη τους στον Γιώργο Λιανό και λίγο αργότερα ο παρουσιαστής του Survivor, ανακοίνωσε την ποινή τους, για την παραβίαση αυτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, οι παίκτες στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν. Την ποινή τους δέχτηκαν σιωπηλά οι δυο παίκτες.