Η πρώην παίκτρια του survivor Αθηνά Ευμορφιάδη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο. Η πρωταθλήτρια του kick boxing την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor στην ομάδα των κόκκινων, επισκέφτηκε το Bridal Loft Athens, της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου και δοκίμασε αρκετά νυφικά για τη χαρμόσυνη ημέρα.  Mαζί της ήταν και ο μέλλοντας σύζυγος της, για την πρώτη πρόβα νυφικού αλλά και για την επιλογή μπομπονιέρας, λαμπάδων και όλων των απαραίτητων για τον γάμο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, ενώ κουμπάροι θα είναι η κόρη της και ο αδερφός της.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει την στιγμή που γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαυροκορδάτο είχε τονίσει: «Εγώ την είδα, μου άρεσε, αλλά δεν ήξερα το όνομά της. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης μου τη γνώριζε, μου έδωσε το προφίλ της στο Facebook και μου είπε «κάνε τα κουμάντα σου». Έσβησα και έγραψα δεκάδες μηνύματα πριν της στείλω κάποιο, γιατί γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Δεν ήξερα όμως πώς αλλιώς να μιλήσω μαζί της. Της έγραψα λοιπόν «πότε έφυγες και δεν σε πήρα χαμπάρι! Είσαι πάρα πολύ όμορφη! Συγχαρητήρια». Μου λέει «με βρήκες. Παρακάτω!». Εγώ τότε ομολογώ ότι κόλλησα λίγο και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Ο πάγος έσπασε όταν με ρώτησε για τη φωτογραφία που είχα με την κόρη μου στο Facebook. «Είναι η ανιψιά σου;» με ρώτησε. «Όχι, είναι η κόρη μου, είναι η ζωή μου όλη και δυστυχώς δεν μένουμε μαζί» της απάντησα. Κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε και καταλάβαμε ότι είχαμε πολλά κοινά. Μία εβδομάδα μετά προφασίστηκα ότι έχω μια δουλειά στην Κόρινθο, όπου έμενε με την οικογένειά της, και το πρώτο μας ραντεβού έγινε εκεί».