Ένα.. δυνατό επεισόδιο γεμάτο ένταση αναμένεται να είναι το αποψινό στο Survivor, με τους παίκτες να διεκδικούν την τρίτη και τελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γεμάτο ανατροπές θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς θα αλλάξουν πολλά που ίσως επηρεάσουν την πορεία του παιχνιδιού. Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας και βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν την τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό.

Ποιος δεν θα φτάσει στον ημιτελικό;

Οι παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται πολύ κοντά στο έπαθλο είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος. Πέντε παίκτες που σύντομα θα μείνουν τέσσερις! Ποιος δεν θα φτάσει στον ημιτελικό;

Τρίτο παιχνίδι ασυλίας απόψε στο Survivor και σύμφωνα με τα spoilers που ήδη κυκλοφορούν, έρχεται μεγάλη ανατροπή. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor: Στο έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Λιβάνης δεν επικοινώνησε με την Μαριαλένα κι αυτή εξέφρασε το παράπονό της

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Απόψε, λοιπόν, έρχεται μεγάλη ανατροπή στο Survivor, καθώς όπως αναφέρουν τα spoiler, ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει και σήμερα την ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα να βγει από τη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση. Παράλληλα, θα στείλει στον τάκο τον Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να δώσει κι αυτός έναν ακόμα υποψήφιο, μετά την «απαλλαγή» του Σάκη.

Ο Γιώργος Κόρομι, από την πλευρά του, θα δείξει απόψε τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, θα είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Συγκίνησαν οι παίκτες με τις προσωπικές τους ιστορίες στο συμβούλιο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα. Μου κόστισε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμαστε μόνοι μας στο σπίτι».

Και ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τη δική του εξομολόγηση: «Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Ενώ φόραγα πάντα κράνος και τα πάντα είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας είχε περάσει βράδυ με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Απρόσεκτος και αυτός, δεν ήταν ότι έκανε κάτι κακό. Και αυτός μπορεί να αφαιρέθηκε μια στιγμή γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε. Και ξεχάστηκε, αφαιρέθηκε, με χτύπησε. Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει».

Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τα όσα στερήθηκε σαν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως μοναδική ηρωίδα της. H μητέρα της Μαριαλένας, πάντως σε συνέντευξή της στο «ΟΚ» είχε εκφράζει τη γνώμη της για τον Σάκη Κατσούλη, υπογραμμίζοντας ότι παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της, προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα.