Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά το τέλος του φετινού Survivor, ζουν τον έρωτα τους απολαμβάνοντας το καλοκαίρι. Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι με αφορμή το ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν πιο κοντά και όπως όλα δείχνουν, ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, τον έρωτα. Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν μια απόδραση στο νησί της Πάρου.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, μοιράζονται τις κοινές τους στιγμές στο Instagram, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες και βίντεο από το κυκλαδίτικο νησί. Η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους στιγμές. Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να την προσέχει πολύ, μιας και σε στιγμιότυπα τον βλέπουμε να την φροντίζει βάζοντας της αντιλιακό και λάδι.

Μάλιστα, σε στόρι είδαμε το ζευγάρι να κάνει «αγώνες» Survivor στην πισίνα, με την Βρισηίδα να γράφει χαρακτηριστικά ότι αφού δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν μαζί, θα το κάνουν τώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=LWS544wqHa4&t=5s&ab_channel=ProtoThema