Σε δημοσίες καταγγελίες με αναρτήσεις τους στο Facebook στις οποίες υποστηρίζουν ότι δεν τους έδωσαν νερό επειδή, όπως τους είπαν, δεν είναι υποστηρικτές του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, προχώρησαν πολίτες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας ενώ το πρόβλημα υδροδότησης παραμένει.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον κ. Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι «υποψήφιος του Αχιλλέα Μπέου» του είπε «δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους».

«Πήγα να πάρω νερό μία εξάδα από τη Νέα δημητριάδα που ήρθε η νταλίκα σήμερα και υποψήφιος του μπέου μου είπε δεν έχει για σένα γιατί είσαι από τους άλλους να τους χαίρεστε κύριε μπέο που κάνετε σπέκουλα και με το νερό» έγραψε πριν από δύο ημέρες ο κ. Αναστασίου.

Μια ημέρα αργότερα ακολούθησε δεύτερη παρόμοια καταγγελία από την κυρία Γεωργία Τσίνζτου.

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση-καταγγελία όλα συνέβησαν στην περίπτωσή της στο ΚΕΠ Αγριάς όταν άκουσε να της λένε «τι θέλεις εσύ εδώ; Εδώ τα νερά τα μοιράζει ο Μπέος, εσύ είσαι με τον Παπαπέτρο (σ.σ. υποψήφιος δήμαρχος Βόλου)! Δεν έχει για σένα νερό!».

Η κυρία Τσίντζου, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πήρε την ίδια απάντηση και τις άλλες δύο φορές που ρώτησε για νερό ενώ όταν ζήτησε εξάδα νερό για δύο γειτονικές οικογένειές της, η απάντηση που πήρε ήταν «να πάνε μόνοι να τους πάρουν».

Διαβάστε ακόμη: