Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο με πρωταγωνιστή διεθνή αθλητή, ο οποίος κατηγορείται πως χτύπησε με «κουτουλιά» την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr o 34χρονος άνδρας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, φέρεται να χτύπησε με «κουτουλιά» και να έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του μπροστά στα μάτια των γονιών του και του παιδιού τους, που είναι μόλις 4,5 ετών.

Στη συνέχεια μάλιστα με βάση όσα αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε και μήνυση εναντίον της για εξύβριση, ενώ εκείνη κατευθυνόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. Το συμβάν με πρωταγωνιστή γνωστό αθλητή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο όταν η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στο σπίτι των γονιών του 34χρονου για να πάρει το παιδί.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, ο 34χρονος αθλητής επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό τηλέφωνο τόσο την ίδια όσο και το παιδί, υποστηρίζοντας πως το παιδί δεν ήθελε να ακολουθήσει την μητέρα του. Η γυναίκα φέρεται να αντέδρασε και όταν επιχείρησε να του αφαιρέσει το κινητό από το χέρι εκείνος φέρεται να την χτύπησε, με βάση όσα είπε η πλευρά της.

Μάλιστα μέχρι να φτάσει η γυναίκα στο νοσοκομείο ο σύζυγός της φέρεται να πρόλαβε να καταθέσει και μήνυση εναντίον της για εξύβριση. Για τον άνδρα κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βία. Η 30χρονη, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο taxydromos.gr, εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα, καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά τη μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την Δευτέρα και αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι με τον όρο να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον ούτε στα 50 μέτρα, ενώ το παιδί θα παραμείνει με την μητέρα του που έχει την επιμέλεια.

Διαβάστε περισσότερα