Ο Μίλτος Πασχαλίδης προσπάθησε να ερμηνεύσει… το κομμάτι «Regeaton» της Ελένης Φουρέιρα όταν ο καταξιωμένος ερμηνευτής βρέθηκε σε live του Πάνου Βλάχου, και αποθεώθηκε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ανεπανάληπτες ερμηνείες σε συναυλίες του ή live εμφανίσεις του σε κάποια μουσική σκηνή.

Αυτή τη φορά η βραδιά στη μουσική σκηνή που εμφανίστηκαν ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Πάνος Βλάχος, ολοκληρώθηκε με μία δόση χιούμορ.

Μίλτος Πασχαλίδης: Με τον Πάνο Βλάχο… τραγουδούν το «Regeaton» της Ελένης Φουρέιρα

Ο δεύτερος κάλεσε τον καλλιτέχνη της έντεχνης μουσικής σκηνής να τραγουδήσει μία από τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, ο Μίλτος Πασχαλίδης δεν μπόρεσε να πει ολόκληρο το τραγούδι.

Ο Πάνος Βλάχος προσπάθησε να τον πείσει να τραγουδήσει το «Reggaeton», αλλά ο 53χρονος ερμηνευτής δεν ήξερε ούτε τους στίχους, ούτε τι είναι το ρεγκετόν.

Η προσπάθεια και των δύο, έφερε γέλια στους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού και απαθανατίστηκε από μερικούς σε βίντεο. Το κλιπ κυκλοφόρησε στο TikTok και απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

«Τι είναι το ρεγγετον; Έκλαψα», «Επόμενο σχήμα Πασχαλιδης Φουρειρα ΑΜΕΣΑ», «Πώς άλλαξε το τραγούδι από τον Μίλτο. Αυτό.!» είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του κλιπ.

Δείτε το βίντεο:

@lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound – Lefkios Patsalis

Διαβάστε περισσότερα