Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ έσπασε επιτέλους τη σιωπή της για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι, περιγράφοντας τον χωρισμό ως «τον θάνατο του ονείρου της».

Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες πως έδωσε τελεσίγραφο στον παίκτη του NFL αναγκάζοντάς τον να επιλέξει είτε το γάμο τους είτε την αθλητική του καριέρα.

«Θέλω ο Τομ να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο»

Μιλώντας στο Vanity Fair για το τεύχος Απριλίου, η 42χρονη Ζιζέλ χαρακτήρισε τις εικασίες γύρω από τον χωρισμό της από τον 45χρονο Τομ ως «πολύ οδυνηρές», ενώ επέμεινε πως το μόνο που ήθελε πάντα ήταν «να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά του».

«Ακούστε, πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω για πάντα» δήλωσε. «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ποια ήταν τελικά η αιτία του χωρισμού τους; Η Ζιζέλ αποκαλύπτει


Αρνούμενη σθεναρά πως το διαζύγιό τους είχε σχέση με την απόφαση του Τομ να επιστρέψει στο NFL παρόλο που είχε αποσυρθεί για μικρό χρονικό διάστημα, η Ζιζέλ δήλωσε πως ο λόγος του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια γάμου ήταν πολύ πιο αθώος, υποστηρίζοντας πως απλά «απομακρύνθηκαν» ο ένας από τον άλλον και συνειδητοποίησε ότι ήθελε «διαφορετικά πράγματα».

«Μερικές φορές μεγαλώνεις μαζί με τον σύντροφό σου, μερικές φορές μεγαλώνεις χώρια» είπε. «Όταν ήμουν 26 ετών και εκείνος ήταν 29, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε πράγματα μαζί. Όσο περνάει ο καιρός, συνειδητοποιούμε πως απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε κάνει μια επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς αυτό το άτομο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις πραγματικά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; Είναι ένας χορός. Είναι μια ισορροπία».

Το διάσημο μοντέλο – η καριέρα του οποίου έχει αναζωπυρωθεί μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Μπρέιντι – απέκρουσε επίσης με οργή κάθε υπόνοια πως «δεν χωνεύει το φούτμπολ», λέγοντας πως «λάτρευε» να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της στους αγώνες του.

Υπενθυμίζεται πως το διάσημο ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, τερματίζοντας το γάμο τους με μια δημόσια ανακοίνωση που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τομ Μπρέιντι έγραψε συγκεκριμένα: «Τις τελευταίες ημέρες, η γυναίκα μου κι εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί».

Τι ισχύει με τις σχέσεις που της προσάπτουν;

Έκτοτε, οι φήμες ήθελαν την Ζιζέλ ζευγάρι με δύο άλλους άνδρες – πρώτα με τον δάσκαλό της στο ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε και στη συνέχεια με τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγο της Ελ Μακφέρσον Τζέφρι Σόφερ – ωστόσο η ίδια επιμένει πως δεν βγαίνει με κανέναν από τους δύο.

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη πως θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε» είπε.

Ωστόσο, η Ζιζέλ επαίνεσε τον Χοακίμ, ο οποίος είναι δάσκαλος του ζίου ζίτσου τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά της και οι κάμερες τον έχουν απαθανατίσεις να περνάει χρόνο μαζί της κατά τη διάρκεια των συχνών ταξιδιών τους στην πατρίδα του, την Κόστα Ρίκα.<

Μιλώντας για τον Χοακίμ και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του – μαζί με τους οποίους διευθύνει ένα κέντρο ζίου ζίτσου, το μοντέλο είπε: «Είναι φοβεροί άνθρωποι. Έχουν δημιουργήσει αυτό τον ασφαλή χώρο. Είμαι τόσο ευγνώμων που τους γνωρίζω όλους, γιατί όχι μόνο βοήθησαν εμένα και τα παιδιά μου, αλλά έχουν γίνει σπουδαίοι φίλοι, ειδικά ο Χοακίμ».

Διαβάστε περισσότερα