Μαθαίνω ότι…πολύ δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση φέρεται να είναι μεγάλος και πανίσχυρος επιχειρηματικός όμιλος, από τους κορυφαίους της χώρας, με ευρύ πλαίσιο δραστηριοποίησης σε τομείς επιχειρηματικής δράσης!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ο πασίγνωστος επιχειρηματικός όμιλος, που εκτός των άλλων διαθέτει επιρροή και πρόσβαση στην εξουσία, φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί από την κυβέρνηση και ειδικότερα με το Μέγαρο Μαξίμου, για δύο λόγους που σχετίζονται με τον τομέα της Ενέργειας και οι οποίοι αφορούν:

Πρώτον το ζήτημα των ΑΠΕ σε σχέση με αποφάσεις και ενέργειες του αρμόδιου υπουργείου!

Δεύτερον, τις εξελίξεις γύρω από την εμπορία φυσικού αερίου, σε συνάρτηση με συγκεκριμένο ζήτημα!

Το Μ. Μαξίμου όπως καθίσταται αντιληπτό δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με την εξέλιξη αυτή, δεδομένου ότι έχει ήδη ανοιχτό και άλλο μέτωπο με εξίσου ισχυρό επιχειρηματικό όμιλο, που παρά κάποιες πρόσφατες εξελίξεις και προσπάθειες που έχουν αναληφθεί, δεν κλείνει!

Υπό την έννοια αυτή, το ζήτημα των εκκρεμοτήτων και της δυσαρέσκειας δύο πανίσχυρων επιχειρηματικών ομίλων, δημιουργεί μια νευρικότητα και έναν βαθύ προβληματισμό στα υψηλά στρώματα της κεντρικής πολιτικής εξουσίας!

Διαβάστε ακόμη: