Το απόλυτο American Dream ζει ο Γιώργος Καρλαύτης που στην δεύτερη χρονιά του ως επαγγελματίας στο NFL κατέκτησε και το δεύτερο πρωτάθλημά του με τους Kansas Chiefs. Μάλιστα, μετά το φινάλε του αγώνα – στον οποίο είχε σημαντική συνεισφορά – πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογενείας του, ενώ πανηγύρισε τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Ο 23χρονος άσος πανηγύρισε για δεύτερη σερί χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό event των ΗΠΑ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 25-22 σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στους 49ers, που κρίθηκε στην παράταση.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός ζει ένα όνειρο και στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε την επιτυχία του με την οικογένεια και τους φίλους του, κρατώντας μια ελληνική σημαία.

Ο Γιώργος Καρλαύτης έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl, ξεκινώντας μόλις στα πρώτα λεπτά με ένα καθοριστικό fumble (σ.σ. έκλεψε την μπάλα), τη στιγμή που οι 49ers είχα ξεκινήσει φουριόζοι το ματς.

Ο τελικός του απολογισμός ήταν 5 τάκλιν, 3 χτυπήματα στον αντίπαλο quarterback, μία κλεμμένη μπάλα και μισό sack (παραλίγο να κλέψει την μπάλα από τον quarterback των 49rs).

Ποιος να φανταζόταν, πάντως, ότι μια απόφαση στην εφηβεία του Γιώργου θα άλλαζε όλη του τη ζωή.

Ένα δραματικό γεγονός, η απώλεια του πατέρα του πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν μόλις 13 ετών, συνέβαλε στη μετεγκατάσταση του αθλητή με την Αμερικανίδα μητέρα του και τα τρία αδέρφια του στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Ο ήδη διάσημος -σήμερα- παίκτης του φούτμπολ, που άφησε ξαφνικά την πατρίδα του πατέρα του, την Ελλάδα, και από το Ψυχικό μετακόμισε στην Αμερική, κατάφερε όχι μόνο να χαράξει το δικό του μονοπάτι σε αχαρτογράφητα ύδατα αλλά να διακριθεί και να σπείρει τον ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο.