Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK!, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, σχολιάζοντας την απόσταση που έχει για κάποιο διάστημα με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, καθώς ο σεφ εργάζεται στην Κρήτη.

Μιλώντας για τον έρωτα και ττον γάμο της είπε: «Ο έρωτας και το σκίρτημα δεν αλλάζουν. Είναι το ίδιο όπως την πρώτη φορά που το βιώσαμε. Το πρώτο καμπανάκι λοιπόν του έρωτα δεν αλλάζει με βάση την ηλικία. Απλά με τα χρόνια το διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Το πρώτο φιλί που ανταλλάσσεις με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος είναι πάντα κάτι μαγικό». 

Με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο είναι πέντε χρόνια μαζί, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τους έχουν κάνει να ζουν μεταξύ Κρήτης και Αθήνας: «Μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε χωριστά. Η απόσταση σίγουρα κρατάει ένα σασπένς κι αυτό γιατί περιμένουμε τις Παρασκευές και τις σχεδιάζουμε ανάλογα κάθε φορά. Αν ήμασταν συνέχεια στο ίδιο σπίτι μαζί, μπορεί να μην κάναμε όλα αυτά που κάνουμε. Ίσως βαραίνεις λίγο περισσότερο».

«Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας αλλά συμβαίνει συχνά στο πλαίσιο της ρουτίνας. Εμάς αυτή η απόσταση μας κρατάει σε μια επαγρύπνηση. Κρατάει την καθημερινότητά μας στα κόκκινα. Δεν το παίρνω βαρέως ότι περνάμε κάποιον καιρό χωριστά, ωστόσο υπάρχουν πολλές μέρες που έχω την ανάγκη να είναι εδώ και δεν είναι. Ή θα ήθελα να είναι και δεν είναι. Είναι κάποιες μέρες που λες “αχ, να τον είχα εδώ!”. Αλλά το έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε βρει την ισορροπία. Πηγαινοερχόμαστε συνέχεια και εκείνος κι εγώ» σημείωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: