Κλίμα οδύνης επικράτησε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο της κοινότητας και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Εχθές, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα.

Βασίλης Καρράς: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα στην Καβάλα

Το «παρών» έδωσαν χθες παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο, μέσα από τη μουσική του.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται σήμερα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι και αρκετοί επώνυμοι.

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη. Δίπλα της και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμοςπου ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.

Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης έδωσαν επίσης το «παρών» στο τελευταίο αντίο προς τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Το ύστατο χαίρε είπαν στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη: