Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ενώ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις.

Ο ηθοποιός είχε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη Δέσποινα Βανδή. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

Την είδηση που έκανε πρώτη γνωστή η εφημερίδα Espresso, επιβεβαίωσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», λέγοντας ότι το ζευγάρι είδε ένας γνωστός της.

«Εμείς αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από δικό μας ρεπορτάζ, είναι ότι όντως βρέθηκαν στο νοσοκομείο προχθές.. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» είπε, πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, αφού παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής.

Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον του κι ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: