Την Κιάρα Φεράνι παρουσιάζει το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso στο τελευταίο του εξώφυλλο. Η φωτογραφία της έχει υποστεί επεξεργασία που κάνει τη διάσημη influencer να μοιάζει με τζόκερ.

Όπως έγινε γνωστό, η influencer Κιάρα Φεράνι «εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητα προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso».

Κιάρα Φεράνι: Θα μηνύσει το περιοδικό L’ Espresso επειδή την παρουσίασε ως τζόκερ

«Ένα πολυσύνθετο δίκτυο εταιριών, μια ατέλειωτη σειρά από μερίδια μετοχών. Με ιδιαίτερους εταίρους, μάνατζερ υπό έρευνα και εργαζόμενους με χαμηλές απολαβές, η ινφλουένσερ ηγείται μιας αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια», έγραψε το περιοδικό.

Ο σύζυγός της Ιταλίδας influencer, ο ραπ τραγουδιστής Φέντετς, απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο».

Ο Φέντεζ, με τη σειρά του, ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο Αματούρο μοιάζει με τζόκερ.

Κιάρα Φεράνι: Νέος «πονοκέφαλος» στον απόηχο ενός διαζυγίου και δικαστικής διαμάχης

Υπενθυμίζεται πάντως πως στα τέλη του Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι Φεράνι και Φέντεζ αποφάσισαν να λήξουν τον γάμο τους και να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Η εξέλιξη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, συνδέεται με τα δικαστικά προβλήματα της Φεράνι, σε βάρος της οποίας διεξάγονται έρευνες που αμφισβητούν την ορθότητα της συνεργασίας της με ιταλικές εταιρίες, για φερόμενες ως φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Ο Φέντεζ, όπως αναφέρεται, δεν ζει πλέον στο πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την γραμματέα του ενώ η Φεράνι, σε πρόσφατες φωτογραφίες της, δεν φοράει βέρα.

Διαβάστε ακόμη: