Ενώπιον ενός διπλού και δυσεπίλυτου προβλήματος θα βρεθεί τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση αφού η τραγωδία των Τεμπών εισάγει νέα στοιχεία στην αντιπαράθεση των κομμάτων και αλλάζει την μέχρι σήμερα δυναμική στην πολιτικό παιχνίδι.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει σε δύο μείζονα ζητήματα:

Πρώτον ως προς την ημερομηνία των εκλογών και δεύτερον σε σχέση με το πολιτικό αφήγημα της κυβέρνησης στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πρόκειται για δύο αλληλεξαρτώμενους παράγοντες, αφού η ΝΔ δεν μπορεί να οδεύσει προς τις εκλογές χωρίς να έχει χαράξει το πλαίσιο γύρω από το οποίο θα κινηθεί η προεκλογική της τακτική.

Τα Τέμπη επιβεβαίωσαν με τον πλέον τραγικό τρόπο τη ρήση, «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».

Είναι δεδομένο ότι μετά την τραγωδία και τα όσα έχουν έκτοτε επακολουθήσει, το εμφανιζόμενο ως χθες ισχυρό πλεονέκτημα της κυβέρνησης για την ανασύνταξη του κράτους και της οικοδόμησης σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες οδεύει προς κατάρρευση.

Για το λόγο αυτό και το κυβερνών κόμμα θα πρέπει να αναζητήσει και να βρει ένα νέο πειστικό αφήγημα προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου των πρωτιά στις εκλογές.

Το «χαρτί» του εκσυγχρονισμού και της χρηστής διακυβέρνησης μοιάζει να έχει εξαντλήσει τα όρια του.

Ριζική επαναδιατύπωση απαιτεί και το πρόσταγμα της αυτοδυναμίας.

Η ΝΔ θα πρέπει να επαναπρονατολίσει την τακτική της αφού η απαίτηση της αυτοδυναμίας και μάλιστα με δεύτερο ή τρίτο γύρο εκλογών εφόσον αυτή δεν επιτευχθεί, ενέχει το κίνδυνο να την οδηγήσει σε πολιτική απομόνωση.

Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο κυβερνητικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ.

Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο , αφού αφενός λόγω της προεκλογικής πόλωσης το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενδέχεται να πιεστεί περαιτέρω και αφετέρου η ανάγκη μετεκλογικής του επιβίωσης δύσκολα θα το στρέψει σε συνεργασία με την ΝΔ .

Η ανάγκη για αλλαγή στρατηγικής είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο όπως αποκαλύψαμε χθες οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι επικοινωνίας που έχουν εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και χαράζουν ερήμην των ψηφοφόρων και της κοινωνίας την πολιτική του μεγάλου και ιστορικού κόμματος της ΝΔ βιάζονται για εκλογές και πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην παρεκκλίνει της αρχικής ημερομηνίας της 9ης Απριλίου.

Ένα τέτοιο σενάριο όμως δύσκολα «βγαίνει» , κυρίως για πρακτικούς λόγους.

Κυρίαρχος εξ αυτών είναι η διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών εξ αιτίας του τριήμερου εθνικού πένθους , με αποτέλεσμα την αναστολή και του πυκνού νομοθετικού έργου.

Ωστόσο διατυπώνονται και απόψεις από κυβερνητικά στελέχη κατά τις οποίες η μετάθεση του χρόνου των εκλογών θα πρέπει να γίνει και για πολιτικούς λόγους.

Η κυρίαρχη αυτή τη στιγμή αίσθηση είναι ότι από την κυβέρνηση θα καταβληθούν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε οι κάλπες να στηθούν στις 9 Απριλίου, με ό,τι όμως αυτό συνεπάγεται σε όρους σύντμησης όλων των προθεσμιών.

Εφόσον αυτή η άποψη επικρατήσει, η Βουλή αναμένεται ότι θα κλείσει το αργότερο στις 17 Μαρτίου.

Αυτό θα σημάνει την απολύτως οριακή τήρηση των συνταγματικών περιθωρίων για τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η οποία είναι κατ’ ελάχιστον 21 ημέρες.

Κάθε άλλο ενδεχόμενο κρίνεται προς το παρόν ως παράγων περιπλοκής.

Αν δηλαδή οι κάλπες στηθούν στο τέλος του Απριλίου (23 ή 30 του μηνός, δεδομένου ότι στις 16 είναι το Πάσχα), η προεξοφλούμενη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει στις αρχές Ιουνίου, μέσα δηλαδή στην περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διαφορετικά, θα πρέπει να μετατεθεί η δεύτερη αναμέτρηση για μετά τα μέσα Ιουνίου, κάτι που όμως θα συνεπάγεται μία πολύ μακρά ενδιάμεση, δεύτερη προεκλογική περίοδο και μία επίσης ασυνήθιστα μακρά θητεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Ένα άλλο και ακραίο σενάριο είναι αυτό της μετάθεσης ολόκληρου του εκλογικού προγραμματισμού για τα μέσα ή τα τέλη Μαΐου.

Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στη διεξαγωγή των δεύτερων εκλογών στις αρχές Ιουλίου, σχεδόν ταυτόχρονα δηλαδή με τη συμπλήρωση των τεσσάρων ετών από τις εκλογές του 2019.

Τα «ισχυρά χαρτιά» του Μαξίμου: Χαρδαλιάς, Μπρατάκος, Παπασταύρου σε πρώτο ρόλο – Θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο ο Γεραπετρίτης – Προβληματίζουν τα κολητιλίκια Σκέρτσου με Ψάλτη και Ανδριόπουλο της Dimand

Μπορεί εσχάτως να γίνεται λόγος πολύς σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη, εάν φυσικά όλα εξελιχθούν ομαλά και η ΝΔ αποσπάσει αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές, όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, ωστόσο το μεγάλο ζητούμενο για τους καλά γνωρίζοντες είναι ποιοι θα στελεχώσουν κατά την νέα εποχή το Μέγαρο Μαξίμου!

Το γεγονός είναι ότι μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, όπου και αδιαμφισβήτητα δημιουργήθηκε μεγάλο κενό σε όλα τα επίπεδα διαχείρισης καταστάσεων, ο Γιάννης Μπρατάκος φαίνεται να έχει αποσπάσει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού!

Ο πιστός Γιάννης Μπρατάκος που χειρίσθηκε 2-3 πολύ δύσκολες υποθέσεις και ενημερώνει για όλα τον πρωθυπουργό, αποσπώντας την έγκριση!

Ο νέος υφυπουργός που τοποθετήθηκε στη θέση του Γρ. Δημητριάδη, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δείχνει σεβασμό, που ακούει τον συνομιλητή του! Και έχει κερδίσει τον πρωθυπουργό για δύο λόγους:

Πρώτον χειρίσθηκε και διεκπεραίωσε με επιτυχία 2-3 πολύ σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις που ούτε ο Κυρ. Μητσοτάκης περίμενε ότι θα διευθετηθούν!
Δεύτερον, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση ή λάβει οποιαδήποτε απόφαση, ο Γ. Μπρατάκος ενημερώνει τον πρωθυπουργό και αποσπά την έγκριση του. Και αυτό ικανοποιεί τον Μητσοτάκη ο οποίος αισθάνεται ότι έχει πλήρη γνώση κάθε κίνησης και κάθε ενέργειας του στενού συνεργάτη του!

Θετικός με τον Ακη Σκέρτσο, αλλά προβληματίζουν οι παρέες του! Ο διαβόητος Μ. Ψάλτης και οι δουλειές της Price!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ικανοποιημένος και από την εικόνα του Άκη Σκέρτσου, μολονότι κατά κοινή ομολογία ο Υπ. Επικράτειας, όπως ακριβώς και ο Γεραπετρίτης, έχει δική του αντζέντα και συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός Μαξίμου με τα οποία συνεργάζεται, γεγονός που δημιουργεί διαφόρων ειδών υπόνοιες!

Όπως ο Μάριος Ψάλτης της Price, που του φτιάχνει τα περίφημα «κουτάκια» για τα οποία ο Σημιτικών καταβολών Σκέρτσος καυχιέται! Και η Price ταυτοχρόνως έχει αναδειχθεί σε προνομιακό συνεργάτη του Μαξίμου που παίρνει απευθείας όλες τις δουλειές όπως φημολογείται!

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Ψάλτης δεν απολαμβάνει και της καλύτερης αποδοχής από την μητρική Price, καθώς θεωρείται ότι έχει προκαλέσει με τις ενέργειες του σε υπόθεση που ελέγχθηκε πλημμελώς, πλήγμα στο διεθνές όνομα της ελεγκτικής εταιρίας, ενώ εξαναγκάσθηκε σε συμβιβασμό όπου κατέβαλε 14 εκατ. για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Το κολητιλίκι με τον αμφιλεγόμενο Δ. Ανδριόπουλο! Τον επέβαλε ως «δικαστή» – αξιολογητή, στη δουλειά των 3 νοσοκομείων του Ιδρύματος Νιάρχου!

Επιπροσθέτως ο Σκέρτσος «κατηγορείται» για τις ειδικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον αμφιλεγόμενο και αντιπαθή στην πλειονότητα της αγοράς Δημήτρη Ανδριόπουλο της Dimand, ο οποίος φέρεται να καθοδηγεί τον Υπ. Επικράτειας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την «υπουργειοποίηση» της ΠΥΡΚΑΛ και την εγκατάλειψη 200 δημοσίων κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας στο έλεος των εργολάβων και των νταραβεριτζήδων του real estate! Αυτής της νέας λαίλαπας που έχει ξεπροβάλει επικίνδυνα και απειλεί μέσα από ένα ιδιότυπο καρτέλ, τον υγιή ανταγωνισμό!
Για να καταλαβαίνετε, στο Μαξίμου ήδη σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι ο Σκέρτσος επέβαλε τον Ανδριόπουλο στην υπόθεση των 3 Νοσοκομείων που θα χρηματοδοτούσε το Ίδρυμα Νιάρχος, όπου ο εκλεκτός του Υπ. Επικράτειας φυτεύθηκε σε ρόλο «αξιολογητή», «δικαστή» και project manager!

Σε απλά λόγια, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα…

Ο «αδικημένος» Γεραπετρίτης! Θα είναι εκτός Μαξίμου μετεκλογικά! Θέλει το Υπ. Παιδείας

Ο έτερος Υπ. Επικράτειας Γ. Γεραπετρίτης φέρεται να έχει πολύ πεσμένες τις μετοχές και τα φτερά! Ο ίδιος θεωρεί ότι έχει προσφέρει και ότι είναι αδικημένος καθώς το έργο του δεν έχει αναγνωρισθεί, ενώ του έδωσαν τώρα και την «καυτή πατάτα», δηλαδή τους σιδηρόδρομους.

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι έχει προσωπική ατζέντα και ότι το δικηγορικό του γραφείο τα πήγε πολύ καλά από το 2019 και μετά. Θα είναι εκτός Μαξίμου και γι αυτό προσπαθεί μέσα από φιλικά ΜΜΕ που του χτίζουν εικόνα σοβαρού και εργατικού, να διεκδικήσει ένα υπουργείο, όπως το Υπ. Παιδείας παραδείγματος χάριν!

Ο έμπιστος και ικανός Στ. Παπασταύρου με ρόλο την επόμενη μέρα!

Ο έμπειρος και ικανός νομικός Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος θήτευσε σε ρόλο αιχμής και ειδικού βάρους δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά του οποίου αποτέλεσε το «δεξί χέρι» με μεγάλη επιτυχία αλλά και πληρώνοντας το σχετικό τίμημα καθώς δέχθηκε άδικες επιθέσεις και κατηγορίες που ολοσχερώς κατέπεσαν, απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Μετέχει των κρίσιμων συσκέψεων στο Μαξίμου και η γνώμη του έχει πάντα ειδικό βάρος. Θεωρείται ότι θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη κυβέρνηση, πιθανότατα ως Υπ. Επικράτειας στο Μαξίμου. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Πολύ ανεβασμένος ο Ν. Παπασταύρου, σηκώνει το βάρος του εκλογικού αγώνα!

Ο πρώην υφυπ. Πολιτικής Προστασίας, που άφησε το στίγμα του επί πανδημίας Κορωνοιού και υποβιβάστηκε αδίκως στον προηγούμενο – αποτυχημένο- ανασχηματισμό, βλέπει τις μετοχές του ανεβασμένες και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού!

Ο κομματικός και αυτοδιοικητικός Χαρδαλιάς θεωρείται και είναι πολύ έμπειρος στο οργανωτικό κομμάτι και δικαίως καλείται να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του προεκλογικού αγώνα, ενώ ήδη από την οδό Πειραιώς και τα γραφεία του κόμματος όπου έχει εγκατασταθεί, προχωρεί σε σχεδιασμούς!

Νίκη Κεραμέως: Η Ελληνίδα Παρλί που ονειρεύεται τα …χακί και την καθιέρωση των τσιρλίντερς στο στρατό!

Διαβάζω και ακούω δεξιά κι αριστερά τις πληροφορίες που εντέχνως και σκοπίμως διαρρέονται, ότι δηλαδή η Νίκη Κεραμέως, η πιο αποτυχημένη υπουργός Παιδείας όλων των εποχών, ονειρεύεται …τα χακί!

Τον υπουργικό θώκο του ΥΕΘΑ! Υπουργός Άμυνας η Νίκη στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου, καθ’ υπόδειξη Γεραπετρίτη, την οποία οι στενοί συνεργάτες της θέλει να αποκαλούν «Ελληνίδα Παρλί», καθότι δηλώνει φανατική θαυμάστρια της Γαλλίδας Υπουργού Άμυνας!

Βεβαίως η κανονική Παρλί δεν νομοθέτησε για την κατοχύρωση των Τσιρλίντερς όπως η δικιά μας!

Οπότε τυχόν τοποθέτηση της στο Υπ. Άμυνας πιθανόν να φέρει και τις μαζορέτες στο στρατό!

Μιλάμε για σοβαρή πρωτοπορία! Λέτε;

Άνθρακες ο «θησαυρός» από τον Παναμά για την Εύα Καϊλή – Μηδέν εις το πηλίκον μετά τις έρευνες των Αρχών για το ξέπλυμα – Δεν υπάρχει λογαριασμός, κατάθεση ή έμβασμα στην ίδια, συγγενικό ή συνδεόμενο πρόσωπο!

Ούτε σεντς δεν υπάρχει στο όνομα της Εύας Καϊλή ή συγγενικού της προσώπου στον Παναμά, όπως προκύπτει μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι τοπικές αρχές ύστερα από σχετικό αίτημα που απέστειλε η εγχώρια Αρχή για το ξέπλυμα!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί από την Αρχή για το ξέπλυμα στην αντίστοιχη Αρχή του Παναμά, προκειμένου να διερευνηθεί κατόπιν σχετικών καταγγελιών, εάν η Αντιπρόεδρος της ΕΕ Εύα Καϊλή, που την ώρα τούτη βρίσκεται προφυλακισμένη σε βέλγικες φυλακές για το σκάνδαλο Qatargate, διατηρούσε η ίδια ή συγγενικά ή παρένθετα πρόσωπα τραπεζικό ή τραπεζικούς λογαριασμούς με χρήματα σε πιστωτικό ίδρυμα του Παναμά!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αρχή του Παναμά για το ξέπλυμα φέρεται να απέστειλε απαντητική επιστολή στην εγχώρια ανεξάρτητη Αρχή, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτει λογαριασμός, κατάθεση ή έμβασμα στο όνομα της κυρίας Εύας Καϊλή ή προσώπου που καθ’ οιονδήποτε τρόπο θα μπορούσε να συνδέεται μαζί της!

Κατόπιν αυτού, η σχετική έρευνα στον Παναμά λαμβάνει τέλος και οι σχετικές καταγγελίες που είχαν υποβληθεί, έωλες και ανακρίβεια, προφανώς απόκτημα της έρπουσας φημολογίας!

Κλείδωσε: Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Ρέντη- Νίκαιας, κατεβαίνει ως ανεξάρτητος – με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο- για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γ. Πατούλη!

Είναι γεγονός και δεν αμφισβητείται: ο Γιώργος Ιωακειμίδης, 7 συνεχείς φορές από το 1994 μέχρι και σήμερα Δήμαρχος Ρέντη και πλέον και Νίκαιας, θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γιώργο Πατούλη, μετατρέποντας την αυτοδιοικητική αντιπαράθεση του Οκτωβρίου σε ένα μεγάλο και αβέβαιο ντέρμπι.

Και τούτο διότι ο Γ. Ιωακειμίδης, παράγοντας χαμηλών τόνων και απίστευτα εργατικός, κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, όμως φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των προοδευτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, μολονότι στο κίνημα σκέφτονται και τη λύση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ενώ και ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός που θα είναι και φέτος τον Οκτώβριο υποψήφιος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Επιπροσθέτως ο πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ Γ. Ιωακειμίδης, είναι βαθύς γνώστης των πολεοδομικών ζητημάτων του Ελαιώνα, των χρήσεων γης αλλά και των αναγκών της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας σε χώρους πρασίνου, αθλητισμού και Παιδείας!

Ο Γ. Ιωακειμίδης όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των ισχυρών δυνάμεων του Πειραιά, καθώς με το έργο του στην περιοχή έχει επιδείξει συνέπεια, ήθος, βαθιά γνώση του αντικειμένου και εντιμότητα στον υπέρμετρο βαθμό, γεγονός που τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες της Αττικής!

Στα χέρια ισχυρών «παικτών» φέρεται να καταλήγουν προεκλογικά κασέτες με ροζ απόχρωσης υλικό αλλά και με μίζες πολιτικών και επιχειρηματιών, που έβγαλαν στο σφυρί λαμόγια …της Ομόνοιας!

Κυκλοφορεί έντονα σε διαδρόμους και περιθώριο της αγοράς, ότι κάποιες κασέτες παρακολουθήσεων που αφορούν επώνυμα πρόσωπα κυρίως της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής, έχουν βγει «στο σφυρί» από ανυπόληπτα και ύποπτα πρόσωπα που τις έχουν στην κατοχή τους!

Χωρίς να διευκρινίζεται εάν οι κασέτες αυτές αποτελούν προϊόν νόμιμων συνακροάσεων της ΕΥΠ ή φυσικών παρακολουθήσεων με τον παραδοσιακό τρόπο και με «βαλιτσάκια», οι κασέτες αυτές που εμπεριέχουν καυτό υλικό, είτε ροζ απόχρωσης είτε βρώμικων οικονομικών συναλλαγών, με μίζες και μαύρο χρήμα, ακούγεται ότι πουλήθηκαν ή βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για να πουληθούν σε πρόσωπα με οικονομική ισχύ που θέλουν κατά την προεκλογική περίοδο να έχουν στα χέρια τους δυνατά χαρτιά και στοιχεία, που αφορούν πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα καθώς και άλλους παράγοντες της αγοράς, εκδότες, δημοσιογράφους, τραπεζίτες, διαχειριστές κεφαλαίων!

Στο βαθμό που η φημολογία αυτή είναι βάσιμη, ότι δηλαδή πράγματι υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό που θα πωληθεί σε ισχυρούς οικονομικά ενδιαφερόμενους, από νταραβεριτζήδες και λαμόγια της …Ομόνοιας και του Μοναστηρακίου, τότε το σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο όχι απλά με κίνδυνο εκβιασμού, αλλά με απόπειρα εκτροπής!

Με αφορμή την υπόθεση των «υποκλοπών» και «παρακολουθήσεων» που καταδεικνύονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχει στηθεί ένα σκηνικό ντροπής, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, βάσει του οποίου στην αγορά κυκλοφορούν κασέτες που εμπεριέχουν επίμαχο ροζ υλικό αλλά και αρπαχτές, μίζες, που αφορά εν ενεργεία υπουργούς, αλλά και κασέτες συνομιλιών μεταξύ επιχειρηματιών που συζητούν για επιστροφές σε τεχνικά έργα!

Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται εντόνως, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη του παρά μόνο ως φήμη που προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους, εντούτοις σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και στα social media αναπαράγεται ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, με ορισμένους να φτάνουν στο επικίνδυνο σημείο τη φήμη να την παρουσιάζουν ως πραγματικότητα!

Για την ιστορία, τέσσερις είναι οι υποθέσεις που μεταξύ πολλών άλλων εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία!

2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο!

3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν να δώσουν επιστροφή- μοιράσουν και μεταξύ τους, 12 εκατ. ευρώ και ένα σπίτι, από ανάθεση έργου πολλαπλάσιου (4 φορές πάνω) προϋπολογισμού!

4. Η τέταρτη αφορά μεγαλοπαράγοντα της κεντρικής Εξουσίας, ο οποίος φέρεται να έχει το φετίχ να καταγράφει τις προσωπικές ερωτικές στιγμές με την ερωμένη του στο κινητό της!!!

Με αποτέλεσμα στην πιάτσα να κυκλοφορεί η φήμη ότι η εν λόγω ερωμένη του παράγοντα θα μπορούσε δυνητικά να δημοσιοποιήσει το βίντεο ως εκδίκηση σε περίπτωση που την εγκαταλείψει!

Μιλάμε για υπόθεση revenge porn το οποίο φέρεται να τρέμει ο «παράγοντας», μολονότι ούτε η ύπαρξη τέτοιου βίντεο επιβεβαιώνεται, αλλά πλανάται μόνο ως μια έρπουσα και ανυπόστατη φημολογία!

Όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα προϊόντα υποκλοπής, που δεν έχουν καμία σχέση με predator αλλά αν ισχύουν αποτελούν υλικό που έχει συγκεντρωθεί από φυσικές παρακολουθήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων ή από βαλιτσάκια που διαχειρίζονται για λογαριασμό τρίτων, πρώην Κυπατζήδες!

Διαβάστε περισσότερα