Ακόμη δεν ξεκίνησε η …εξυγίανση του ποδοσφαίρου από τους «σωτήρες» της Βορείου Ελλάδος και με το καλημέρα άρχισαν οι «μαϊμουδιές» από τους ομίλους της Γ´ Εθνικής, όπου μέσα από παρά φύση επιλογές, που ξεπερνούν κάθε όριο μέτρου και ηθικής τάξης, επιδιώκεται να αγωνιστούν σε ένα όμιλο και να εξοντωθούν μεταξύ τους οι ισχυρότερες και πιο εύρωστες ομάδες της κατηγορίας, με τα υψηλότερα μπάτζετ, με άκομψες και αισχρές μεταφορές ομάδων από τον ένα όμιλο στον άλλο και ειδικότερα από τον 3ο στον 4ο όμιλο, αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να ευνοηθούν «ημέτεροι» παράγοντες και σωματεία αδύναμα αγωνιστικά, προκειμένου χωρίς αντίπαλο να ανέβουν χαριστικά στην Super league 2!

Οι άθλιες αυτές μεθοδεύσεις που φέρουν την υπογραφή κάποιου «βλαχοπρόεδρου» της ΕΠΣ Αργολίδας ονόματι Βασίλης Σιδέρης, κομματικού στελέχους της ΝΔ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που παίζει τοπικιστικά και προσωπικά παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εξυγίανσης, φέρεται να λαμβάνουν χώρα υπό την έγκριση και την «γραμμή» του Μάκη Γκαγκάτση, νέου προέδρου της ΕΠΟ, που καταδεικνύει στην πράξη ότι «σόι πάει το βασίλειο» από τον πατέρα Βασίλη (με τις ανοιχτές ακόμη ποινικές υποθέσεις) στον καθόλα άξιο να συνεχίσει το έργο του, υιό!

Οι υπόγειες αυτές μεθοδεύσεις που λαμβάνουν χώρα με δόλο και σκοπιμότητα έρχονται να καταδείξουν πως οι δήθεν εξυγιαντές ήρθαν για να παίξουν δικά τους προσωπικά παιχνίδια και να εξυπηρετήσουν πρόσωπα και καταστάσεις του παρασκηνίου!

Και σε αυτό το θλιβερό παιχνίδι των κάθε λογής βλάχο- προέδρων, τεράστια ευθύνη πέραν της οικογένειας Γκαγκάτση φέρουν, η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός που έχουν στους κόλπους τους παράγοντες του ήθους και του επιπέδου του κάθε Σιδέρη, που «την είδε» εν μια νυκτί «νταραβεριτζής» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ξεκίνησε το ρόλο και τη θητεία του με τον χειρότερο και τον πιο άθλιο τρόπο!

Κατατρόπωσε τον Άκη Σκέρτσο όσον αφορά τους Γενικούς Γραμματείς, ο Γιώργος Μυλωνάκης - Βάλλεται από παντού ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Υπ. Επικράτειας, τόσο για την «Ποταμοποίηση» της ΝΔ, όσο και για τους γάμους τω-ν ομοφύλων!

Κατατρόπωσε τον Άκη Σκέρτσο όσον αφορά τους Γενικούς Γραμματείς, ο Γιώργος Μυλωνάκης – Βάλλεται από παντού ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Υπ. Επικράτειας, τόσο για την «Ποταμοποίηση» της ΝΔ, όσο και για τους γάμους των ομοφύλων!

Με αφορμή τις αλλαγές και ανακατατάξεις των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων από το Μέγαρο Μαξίμου, η πολιτική και κομματική πιάτσα βάσει του αποτελέσματος υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Μυλωνάκης κατατρόπωσε τον Ακη Σκέρτσο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω συγκεκριμένων επιλογών του οι οποίες θεωρείται ότι προκάλεσαν ζημία στη συνοχή του κόμματος της ΝΔ, όχι μόνο λόγω της στροφής προς το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και της χρησιμοποίησης στελεχών από το χώρο του …τίποτα και του μηδέν, αλλά και για τις θέσεις που προώθησε σε μείζονος σημασίας ζητήματα ιδιαίτερης ευαισθησίας για την συντηρητική βάση της ΝΔ, όπως για παράδειγμα ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών!

Υπό αυτό το πρίσμα οι μετοχές του Σκέρτσου (που μετά βίας πέρασε κάποιους Γεν. Γραμματείς) είναι πολύ πεσμένες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον ενώ βάλλεται εσωκομματικά στον υπέρτατο βαθμό.

Και μολονότι έχει κρατήσει ακόμη την αρμοδιότητα της ΕΥΠ, καθώς σε αυτόν αναφέρεται ο Διοικητής της Υπηρεσίας, εντούτοις πολύ ανεβασμένος σε όλα τα επίπεδα είναι ο Γ. Μυλωνάκης, που αποτελεί και τον πιο έμπιστο του πρωθυπουργού την ώρα τούτη!

Στα 118 εκατ. ευρώ οι ζημιές για το Open TV του Ιβάν Σαββίδη

«Κοροϊδεύει» ο Ιβάν Σαββίδης τους 3 καναλάρχες για το Open, υπό τις παρασκηνιακές πιέσεις του Μαξίμου – Χάνει 20 εκατ. το χρόνο, του προσφέρουν 30 εκατ. και αυτός τη μια ζητάει 70 και την άλλη 90 εκατ. ευρώ!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη από τους τρεις πανίσχυρους καναλάρχες που κατέχουν Mega, Star και Antenna!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ασκούνται πιέσεις προς τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος διαβιώνει επί μια τετραετία στο Ροστόφ έχοντας εξαφανιστεί από την Ελλάδα από το 2020 όταν ξέσπασε η επιδημία του Covid, να μην πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό!

Το τι τελικά θα γίνει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει! Ούτε αν θα τηρήσει την αρχική του συμφωνία με τους 3 καναλάρχες, είτε όχι!
Σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνο που μεταφέρουν στην στήλη τραπεζίτες με γνώση  του θέματος εκ των έσω, είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να ζητάει «τρελλά πράγματα» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά και ούτε συνάδουν με τα οικονομικά δεδομένα του Open!

Μολονότι για το Open φέρεται να  βάζει κάθε χρόνο γύρω στα 20 εκατ. ευρώ, οι 3 καναλάρχες φέρεται να του προσφέρουν τίμημα άνω των 30 εκατ. ευρώ!

Και αντί ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας να αρπάξει την ευκαιρία, την μία ζητάει 70 εκατ. ευρώ και την άλλη 90 εκατ. ευρώ!!!

Πόσα εξωφρενικά που δεν έχουν καμία βάση, εντελώς αυθαίρετα, που ίσως μόνο αποσκοπούν στο να μην πουληθεί τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός!

Για να δούμε ωστόσο μέχρι το τέλος! Θα επιμείνει σε τρελά νούμερα ο Ιβάν Σαββίδης, υπό την προφανή πίεση του Μαξίμου να μην πουλήσει ή θα πρυτανεύσει η λογική και η προοπτική των νέων συμμαχιών που συνάπτει την ώρα τούτη;

Γύρισε την πλάτη στον Στέφανο Κασσελάκη γνωστός καναλάρχης - Άφησε ακάλυπτο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και έπαιξε την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για την πισίνα στις Σπέτσες! 

Γύρισε την πλάτη στον Στέφανο Κασσελάκη γνωστός καναλάρχης – Άφησε ακάλυπτο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και έπαιξε την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για την πισίνα στις Σπέτσες!

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται τελευταία ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα έχει αρχίσει να διατυπώνει παράπονα για γνωστό καναλάρχη ο οποίος τον άφησε ακάλυπτο και έπαιξε την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για την παράνομη πισίνα στη βίλα των Σπετσών. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο καναλάρχης δεν σήκωσε ούτε το τηλέφωνο.

Δημοσιογραφικό συγκρότημα που είχε αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών λόγω διαπλοκής με εφοπλιστή που έχει διαμορφώσει προνομιακή σχέση με Μαξίμου!

Δημοσιογραφικό συγκρότημα που είχε αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών λόγω διαπλοκής με εφοπλιστή που έχει διαμορφώσει προνομιακή σχέση με Μαξίμου!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένα δημοσιογραφικό συγκρότημα που είχε αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τελευταία έχει ρίξει τους τόνους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η στροφή οφείλεται στη διαπλοκή που απέκτησε πρόσφατα ο συγκεκριμένος όμιλος με εφοπλιστή ο οποίος έχει αρχίσει να μιλάει με το Μαξίμου, διαμορφώνοντας μάλιστα προνομιακή σχέση.

Διαβάστε ακόμη: