Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι

Τράβηξε αυτιά ο Δημήτρης Παπαστεργίου στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε»

Τράβηξε αυτιά ο Δημήτρης Παπαστεργίου στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης καθώς όλοι οι υπάλληλοι έρχονταν 11 ή 12 το μεσημέρι χωρίς να χτυπάνε κάρτα. Έτσι έκανε υποχρεωτικό το σκανάρισμα της κάρτας κάθε πρωί πλην αυτών που έχουν συγκεκριμένες θέσεις που χρειάζονται βάρδια. Όπως μου λένε, εμφανίστηκαν κάτι άτομα που είχαν να φανούν από τις εποχές του covid και είχαν ξεχαστεί από το Θεό.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία

Το ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο υπουργός ενημέρωσε πως υπεγράφη από τα τρία συναρμόδια υπουργεία η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων στο ΕΣΥ, η οποία βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο. Εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση που του καταλόγισε ότι απεργάζεται κατάρρευση του ΕΣΥ, τονίζοντας ότι μόνο η μισθοδοσία του ΕΣΥ κοστίζει τρία δισ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε πως έρχεται διάταξη στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου του, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς του ΕΣΥ να εργάζονται με μπλοκάκι, μετά το πέρας της βάρδιας τους.

Δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον γίγαντα Χρήστο Πρωτόπαπα για την βοήθεια στον Χάρη Δούκα

Μαθαίνω ότι στην πλατεία Κοτζιά υπάρχει γκρίνια και δυσφορία για τον γίγαντα Χρήστο Πρωτόπαπα, ο οποίος παρείχε λέει- στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής. Γι’ αυτό και πήγε άπατος στις εκλογές της ΚΕΔΕ που τον ψήφισαν μόνο κάτι Συριζαίοι…

Σκιά του εαυτού του πλέον ο Γιώργος Πατούλης

Τον πρώην περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη τον γνωρίζετε. Ο άνθρωπος είναι πλέον σκιά του εαυτού του. Μη έχοντας κανένα αντικείμενο πολιτικής ενασχόλησης περιφέρεται σαν φάντασμα από κοπή πίτας σε κοπή πίτας και «μπουκάρει» σε όλες τις φωτογραφίες σαν τον Μητσάρα στα γήπεδα μπας και παραμείνει δια της αντανακλάσεων στην επικαιρότητα… Πάλι καλά που είναι πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο διότι θα τον βλέπαμε σε κανά παρατράγουδο στην Πάνια…

Θέατρο του παραλόγου στο ΠΑΣΟΚ με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας για το νομοσχέδιο των μη κρατικών πανεπιστημίων

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρουλάκης βάζει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές, δηλαδή να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο Πιερρακάκη ενώ η καταστατική τους θέση είναι υπέρ των μη κρατικών πανεπιστημίων. Η Νάντια Γιαννακοπούλου που λέει ότι θα στηρίξει το νομοσχέδιο τώρα λέει ότι δεν θέλει να βάλει δυσκολίες στο κόμμα. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ρωτάει γιατί δεν συνεδρίασε νωρίτερα η Κ.Ο ώστε να “γνωρίζουμε τι θα ψηφίσουμε”. Ο Ανδρουλάκης έχει χάσει την μπάλα.

Έκθετοι Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου από στελέχη τους που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους στην Κύπρο

Έκθετοι είναι ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς οι βουλευτές του κόμματος Φερχάτ Οζγκιούλ και Χουσεΐν Ζειμπέκ συμμετείχαν στο 3ο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας και μάλιστα βρέθηκαν δίπλα δίπλα με στελέχη του ΚΙΕΦ/DEB (θεωρείται τουρκικό κόμμα στη Ροδόπη), ενώ παρακάθισαν σε κοινή συζήτηση με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους στην Κύπρο Ερσίν Τατάρ… Να τους χαίρεται η Εφούλα και ο Αλεξάκος!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος  θα είναι ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής στο νέο κόμμα του

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε ΜΜΕ αποκάλυψε ότι θα είναι ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής στο νέο κόμμα του Δημοκράτες αλλά και ότι αν εκλεγεί θα είναι στην ευρωομάδα του Μακρόν. Εκεί δηλαδή που είναι σήμερα ο Γιώργος Κύρτσος και εκεί που είναι η Σόφι Ι΄ντ Βελντ, που δεν χαρίζει κάστανα στην ελληνική κυβέρνηση για τις παραβιάσεις στο κράτος δικαίου στη χώρα μας. Θα πάει με τους φιλελεύθερους… Μπράβο Ανδρέα και εις ανώτερα!

Σκέφτεται να παραιτηθεί από βουλευτής ο Αλέξης Τσίπρας

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα αμέσως μετά τις εκλογές. Στενοί συνεργάτες του επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να παραμείνει βουλευτής ενός κόμματος το οποίο αναμένεται να αλλάξει λογότυπο και ιδεολογική κατεύθυνση.

Επιθυμούν σύγκρουση με το Μαξίμου οι ιεράρχες

Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση. Διάφοροι ιεράρχες απαιτούν να φτάσει ακόμη και σε μετωπική σύγκρουση με το Μαξίμου. Ο ίδιος πάντως παραμένει ψύχραιμος και δεν πρόκειται να φτάσει σε ακρότητες.

Ο τιμοκατάλογος για τις βόμβες

Πέντε χιλιάδες ευρώ τιμολογούσε τον κάθε εκρηκτικό μηχανισμό που παρέδιδε στους τρομοκράτες ο πυροτεχνουργός του στρατού. Το γεγονός ότι δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εμπλέκονται σε τρομοκρατική οργάνωση δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη: