Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι

Ανατροπές και κωλοτούμπες στο νομοσχέδιο για τον ομόφυλο γάμο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο κατατέθηκε στην Βουλή, το ενδιαφέρον στην δημόσια διαβούλευση υπήρξε μεγάλο καθώς έφτασε τα 7.088 σχόλια και τα βλέμματα στρέφονται πλέον στις διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν στους κόλπους της ΝΔ οι οποίες φαίνεται να ατονούν. Μου λένε ότι ήδη γύρω στα 10 άτομα που έλεγαν ότι θα καταψηφίσουν, πάνε στην αποχή και μάλιστα 2-3 που λέγανε ότι θα απήχανε, τώρα λένε ότι θα υπερψηφίσουν.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης θα παίξει δυνατά στον Βόρειο Τομέα με τις πλάτες του Βορίδη

Μου λένε ότι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, πρώην υπουργός Υγείας και δυνατός παίκτης στο Βόρειο Τομέα θα στηριχθεί πολύ από τον φίλο του Μάκη Βορίδη. Αρα έχει κάποιες πιθανότητες να εκλεγεί ο Βασίλης με την βοήθεια της δεξιάς πτέρυγας…

Εχει ο καιρός γυρίσματα για τον Πολάκη και τα ΜΜΕ που κάποτε τον αποθέωναν

Ο Παύλος Πολάκης τα έχει βάλει με δημοσιογράφο και ιστοσελίδα που παλαιότερα τον έραιναν με τριαντάφυλλα καθώς όταν ασχημονούσε τον δικαιολογούσαν και μάλιστα τον θεωρούσαν asset του Αλέξη Τσίπρα… Τώρα, όμως, άλλαξαν τα πόστα και τον βρίζουν επειδή η ιστοσελίδα υποστηρίζει τη παρέα της Αχτσιόγλου. Εχει ο καιρός γυρίσματα…

Λίγο πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης χάνει έναν πολύτιμο σύμμαχο

Ο πρόσφατος τσακωμός του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη δείχνει, πλέον, την πολιτική μοναξιά που έχει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από την ορατή φθορά που έχει για οποιονδήποτε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η προσκόλληση στον Παύλο Πολάκη, σε αυτή τη χρονική στιγμή ο Κασσελάκης χάνει έναν πολύτιμο σύμμαχο λίγο πριν το κρίσιμο Συνέδριο στο οποίο αναμένεται να αμφισβητηθεί από πολλούς.

Αρκετά νέα κόμματα θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές καθώς με 1.5% εισπράττουν επιχορήγηση

Μου λένε ότι επίκειται η κάθοδος αρκετών κομμάτων στην Κεντροαριστερά και στη Δεξιά στις ευρωεκλογές και για έναν ακόμα λόγο. Όταν τα κόμματα πιάσουν 1,5% αυτομάτως παίρνουν επιχορήγηση και αυτό αποτελεί ένα κρίσιμο λόγο για να κατέβουν στις εκλογές. Έτσι λοιπόν, το νέο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου που σίγουρα θα πιάσει ένα ποσοστό πάνω από το 1,5% θα επιδοτηθεί, όπως και η Νέα Αριστερά. Μπορεί να μην βγάλουν ευρωβουλευτή αλλά τα λεφτά θα τα πάρουν.

Ξαφνικά, τώρα που γίνεται κατάληψη, ο Νίκος Παππάς, ο μπασκετμπολίστα, ενδιαφέρθηκε να πάει βόλτα στη Νομική Αθηνών

Μου λένε ότι είδαν τον Νίκο Παππά τον μπασκετμπολίστα, που τώρα έχει γίνει κολλητός του Στέφανου Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ, στην κατάληψη της Νομικής Αθήνας και τον κατηγόρησαν και αυτόν και το κόμμα του ότι υποκινεί τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι φοιτητής. Μόνο που το πιστοποιητικό λέει ότι μπήκε στη σχολή από το 2008 και από τότε έχουν περάσει 30 εξάμηνα και πτυχίο δεν έχει πάρει και όπως φαίνεται ούτε θα πάρει. Άλλωστε, το πιστοποιητικό δεν γράφει και τον τρόπο εισαγωγής στη Νομική όπου ήταν λόγω μεγάλης διάκρισης με την εθνική μπάσκετ. Τώρα, όλα τ’ άλλα- ότι ενδιαφέρθηκε για τα μαθήματα- τ’ ακούω βερεσέ…

Προς παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ενίσχυση κοιτάει το ΠΑΣΟΚ

Την προσοχή διαφόρων έχουν τραβήξει οι επαφές των στελεχών του ΠΑΣΟΚ με εκείνα της Νέας Αριστεράς. Οι πληροφορίες μιλούν για τακτική επικοινωνία μεταξύ τους. Όπως λέγεται, κοινός στόχος τους είναι ένας: Να συμπιεστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά να υποστεί τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά .Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται συνεργασία των δύο κομμάτων στο μέλλον, αν και από το ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει βέτο για συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως οι Φίλης, Σκουρλέτης, Βούτσης κ.ά. Οι αγαπημένοι, πάντως, του ΠΑΣΟΚ είναι ο Γιώργος Σταθάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Κούνησε μαντήλι ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην ΠΑΕ Βόλος και τον Μπέο

Η συμφωνία για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Βόλος δεν θα προχωρήσει, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να κάνει πίσω. Μολονότι το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν θετικό και αμφότεροι έκαναν λόγο για επικείμενο deal, εντούτοις ο Ατζούν πήρε την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο της Μαγνησίας. Ένας από τους όρους που είχε θέσει η τουρκική πλευρά ήταν να παραμείνει ο Βόλος στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ατζούν πρόσφατα παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό.

Μπαίνει μπροστά ο Παύλος Μαρινάκης για τα προβλήματα των ΜΜΕ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μετά την είσοδό του στο κυβερνητικό σχήμα και την ανάληψη της αρμοδιότητας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ετοιμάζει σειρά επαφών με όλους τους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ο Παύλος Μαρινακης, θα αντιμετωπίσει τα θέματα του κλάδου και τα αιτήματα της ΕΣΗΕΑ, η οποία την επόμενη εβδομάδα έχει εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.

Διαβάστε ακόμη: