search

LIFESTYLE

Τζόνι Ντεπ: Αρνείται να γίνει ξανά ο Τζακ Σπάροου

Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα είναι ο Τζακ Σπάροου στην επιστροφή για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Τζακ Σπάροου

Δεν θα επιστρέψει τελικά στους «Πειρατές της Καραϊβικής» ο Τζόνι Ντεπ στην έκτη κατά σειρά ταινία της Disney, παρά τις φήμες που τον ήθελαν για μία ακόμη φορά να ενσαρκώνει τον ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» που έγραφε ότι ετοιμάζεται η έκτη συνέχεια του franchise με τίτλο «A Day At The Sea», υποστηρίζοντας: «Ο Τζόνι πρόκειται να επιστρέψει ως “Captain Jack Sparrow” και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια άκρως απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο». Η πηγή επίσης ανέφερε: «Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο θα ονομάζεται «A Day At The Sea». Ο Τζόνι αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».

Ωστόσο, πηγές επιβεβαιώνουν στην «Daily Mail» ότι η πληροφορία είναι ψευδής.

Σημειώνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ έπαιξε σε πέντε ταινίες της σειράς με την τελευταία το 2017.

Ο 59χρονος σταρ έπαιξε για τελευταία φορά τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» του 2017, πριν ο κινηματογραφικός κολοσσός τον διώξει, εξαιτίας των κατηγοριών που εξαπέλυσε εναντίον του, η πρώην σύζυγος του, Άμπερ Χερντ.

Η βρετανική εφημερίδα έρχεται επί της ουσίας για να διαψεύσει όλα όσα έγραφε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες η «The Sun», όταν μία πηγή τόνισε ότι μια έκτη ταινία του franchise με τίτλο «A Day At the Sea», ήταν στα σκαριά με ήρωα τον Τζόνι Ντεπ: «Ο Ντεπ πρόκειται να επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αρχές Φεβρουαρίου σε μια απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο ονομάζεται “A Day At The Sea”. Ο Τζόνι αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».

Διαβάστε ακόμη: