«Πρωταγωνιστικό» ρόλο θα έχει ο Τζόνι Ντεπ στο νέο σόου που διοργανώνει η Ριάνα για το brand της, «Fenty».

Ενώ η σταρ ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το «Savage X Fenty vol 4 show», δημοσίευμα του ΤΜΖ αναφέρει πως ο Χολιγουντιανός ηθοποιός θα αποτελεί ένα από τα highlights της βραδιάς.

Πρόκειται να είναι ένας από τους guests και αν και δεν θα συμμετάσχει στην πασαρέλα, θα αφήσει το δικό του «σημάδι» στο σόου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Τζόνι Ντεπ: Έκπληξη της βραδιάς στο σόου της Ριάνα

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τον ρόλο του, όμως το κοινό περιμένει πώς και πώς την εμφάνισή του, καθώς κανείς δεν την είχε προβλέψει.

Αν και η Ριάνα «παίρνει ρίσκο», καλώντας τον στο σόου, μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, η οποία ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε, δεν φαίνεται να την απασχολεί, καθώς έχει εκφράσει αρκετές φορές τη στήριξή της στον ηθοποιό.

Σκεπτόμενος μάλιστα, κανείς το ιστορικό της Ριάνα και την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν, καταλαβαίνει πως σίγουρα δεν θεωρεί τον Τζόνι Ντεπ «κακοποιητή».

Στο σόου θα εμφανιστούν επίσης οι Anitta, Burna Boy, Don Toliver, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin, Rickey Thompson, Sheryl Lee Ralph, Simu Liu, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Winston Duke, Zach Miko και πολλοί άλλοι.

Δίχτυα, διαφάνειες, γάντια και λαμπερά χρώματα είναι μερικά μόνο από αυτά που υπόσχεται η Rihanna για την φετινή κολεξιόν της.

Όλα σε ένα όπως φαίνεται, φαντασμαγορικό σόου, με τον χορό να αποτελεί βασικό στοιχείο της επίδειξης.

Διαβάστε ακόμη: