Η πρώην σύζυγος του Ντάνι ΆλβεςΤζοάνα Σανθ προχώρησε σε μια ανάρτηση για τα γενέθλιά του.

Το μοντέλο μπορεί να χώρισε με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ύστερα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμό, όμως έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για εκείνον.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως παραδέχτηκε πως απίστησε εις βάρος της αγαπημένης του, ωστόσο υποστηρίζει πως η ερωτική επαφή έγινε με συναίνεση.

Ενώ ο Άλβες παραμένει στη φυλακή κι οι έρευνες συνεχίζονται, η Τζοάνα Σανθ έγραψε κάτι για τα γενέθλιά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του, στην οποία χαμογελά και πάνω της έγραψε: «Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Σκέφτηκα καλά πριν κάνω αυτή τη δημοσίευση, γιατί πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να υπάρχει συμπόνοια και αγάπη και μετά από μία σχέση. Θα ήθελα πολύ να γιορτάζαμε μαζί τα 40α του γενέθλια με κάποια από τις τρελές ιδέες του, αλλά δεν ήταν δυνατό εξαιτίας ενός λάθους του που πληρώνει ακριβά. Όμως, είμαι βέβαιη πως η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι. Με διαφορετικό τρόπο, αλλά παρούσα. Αγάπη άνευ όρων».

Δείτε τη φωτογραφία:

ντανι

Ντάνι Άλβες: «Πιστεύω στην αθωότητά του» λέει η πρώην σύζυγός του

Διαβάστε περισσότερα