Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ σάλπαραν με το ολοκαίνουργιο σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαλαρώνει το απόγευμα της Δευτέρας στο πλοίο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος φορώντας ένα ροζ μπικίνι και ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος απολάμβαναν την «βόλτα» τους κατά μήκος των ακτών της Ισπανίας, σύμφωνα με το Page Six.

Το ζευγάρι, το οποίο ξεκίνησε να βγαίνει το 2019, έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα-δίπλα στο τεράστιο σκάφος αναψυχής – το οποίο θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο, με ύψος 70 μέτρα, έχει ελικοδρόμιο και πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες – και απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτικών.

Τζεφ Μπέζος

Ο Μπέζος ξεκίνησε την κατασκευή του σκάφους, το οποίο ονομάζεται Koru, το 2018 αφού κατέθεσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Ολοκληρώθηκε σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα τον Μάρτιο του 2023.

Η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο Τζεφ Μπέζος έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

Διαβάστε περισσότερα