Ο επικεφαλής της Amazon Τζεφ Μπέζος και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ επισημοποίησαν τη σχέση τους! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί με τις φήμες να λένε ότι η 53χρονη εθεάθη με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι πριν λίγες μέρες.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Νότια Γαλλία για το Φεστιβάλ των Καννών και μένουν στο πολυτελές γιοτ του μεγιστάνα την πλώρη του οποίου κοσμεί μια γοργόνα που μοιάζει με τη Σάντσεζ.

Αχώριστοι από το 2018

Ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος και η δημοσιογράφος είναι αχώριστοι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν το 2018.

Η είδηση ότι είναι ζευγάρι έγινε γνωστή το 2019, αλλά οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ καθώς ακόμα δεν είχε οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Μπέζος με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι Σκοτ.

Η Σάντσεζ έπλεξε το εγκώμιο του Μπέζος σε συνέντευξή της στην WSJ τον περασμένο Ιανουάριο. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη, με εμπνέει κάθε μέρα, με κάνει καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα- είναι ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω», είπε στο περιοδικό.

Σε ανάρτησή της για τα γενέθλιά του είχε εκφράσει δημόσια την αγάπη της. «Χρόνια πολλά στον άντρα των ονείρων μου, που φωτίζει τον κόσμο μου με το γέλιο και την ευγενική του καρδιά», είχε γράψει στο Instagram για να συνεχίσει: «Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα στο πλευρό μου. Είσαι ο υποστηρικτικός σύντροφος».

Διαβάστε περισσότερα