H Εύη Βατίδου αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της, έπειτα από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, όσο και στις μικρό – επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, εξήγησε πως δεν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω δεχθεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν ευρέως γνωστά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ό,τι είχα να πω, είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε», τόνισε, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, πολλά έχουν ξεπεραστεί και εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή κι ανεξάρτητη στα πόδια μου. Έχω έναν χαρακτήρα που δεν επέτρεπε και δεν έδινε περιθώρια σε κανέναν να με παρενοχλήσει. Είχα πάντα τον τρόπο να προχωρώ μπροστά και να τα ξεπερνώ αυτά».

Τέλος, η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση. «Όχι, έχω κάνει μόνο δερματολογικές θεραπείες, μπότοξ και νήματα», υποστήριξε.

Διαβάστε ακόμη: