Προβλήματα με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter αντιμετωπίζουν χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, το Twitter ήταν εκτός λειτουργίας για χιλιάδες χρήστες την Τετάρτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.com που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας.

Περισσότεροι από 4.500 χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Downdetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων που υποβάλλονται από τους χρήστες στην πλατφόρμα του.

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό. Η σελίδα κατάστασης του κοινωνικού δικτύου έδειχνε ότι όλα τα συστήματα ήταν λειτουργικά.

Η εταιρεία του Twitter, η οποία αποκτήθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk με εξαγορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, υπέστη μεγάλη διακοπή λειτουργίας τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα ή να χρησιμοποιούν τις βασικές λειτουργίες της για αρκετές ώρες πριν οι υπηρεσίες επανέλθουν σε λειτουργία. Μια άλλη διακοπή τον περασμένο μήνα έπληξε περισσότερους από 8.000 χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα