Η εντυπωσιακή γυναίκα που πόζαρε μαζί με τον Messi και το Παγκόσμιο Τρόπαιο τον περασμένο Δεκέμβριο δεν ήταν άλλη από τη σύζυγό του, Antonela Roccuzzo. Έχουν περάσει μια ζωή μαζί και συνδέονται από την τρυφερή ηλικία των 5, αν και στο ενδιάμεσο κάπου χάθηκαν. Η Antonella Roccuzzo είναι μόλις 8 μήνες μικρότερη από τον GOAT και εκλεισε τα 35 της χρόνια.

Ποια είναι 

Η Roccuzzo γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988 στο Ροζάριο, όπως και ο Messi και είναι και ξαδέλφη του παιδικού φίλου του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Lucas Scaglia. Ο Messi είχε τη φήμη του ντροπαλού παιδιού, παρόλα αυτά λέγεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από μικρός και επισκεπτόταν συχνά το πατρικό του φίλου του, μόνο και μόνο για να τη δει. Έφυγε όμως νωρίς για τη Βαρκελώνη, μόλις στα 14 του. Τα χρόνια εκείνα η Antonela σπούδασε Οδοντολογία προτού προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής.

Η τραγωδία που τους ένωσε

Σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής, επανασυνδέθηκαν το 2005, όταν ο Messi έμαθε ότι η καλύτερη φίλη της Roccuzzo, Ursula Notz, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει. Τέσσερα χρόνια μετά, το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα μέσα ενημέρωσης επί 1,5 χρόνο. Τότε, εκείνη μετακόμισε στη Βαρκελώνη.

Η Antonela σήμερα είναι μοντέλο και οδοντίατρος και τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των τριών γιων τους, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά υποδημάτων σε συνεργασία με τη Sofia Balbi, τη σύζυγο του Luis Suarez. Σε γενικές γραμμές, η Antonela μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και μετά τη μετακόμιση στο Παρίσι και φυσικά την κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Messi, έγινε viral και εκείνη στο Instagram.

Ο σύζυγός της ανέβασε τη δημοφιλέστερη ανάρτηση στην ιστορία των social media και έκτοτε εκείνη κέρδισε μερικά εκατομμύρια followers, που τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ξεπερνoύν τα 33 εκατομμύρια. Επίσης, εκτός από τη σύζυγο του Suarez, Sofia, είναι κολλητή φίλη και με τη σύντροφο του Cesc Fabregas, Daniella Semaan.

Ο γάμος – όνειρο, υπό την προστασία του στρατού

Ο Messi έκανε πρόταση γάμου στην Antonela το 2010, δύο χρόνια πριν να υποδεχτούν τον γιο τους, Thiago. Παντρεύτηκαν ωστόσο πολύ αργότερα, το 2017. Ο γάμος έγινε στο Ροσάριο της Αργεντινής, την πόλη που γεννήθηκαν και πρωτογνωρίστηκαν. Αρκετοί από τους συμπαίκτες του Messi στην Μπαρτσελόνα, έδωσαν το “παρών” στο City Center, ένα συγκρότημα ξενοδοχείων και καζίνο, για να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα.

Στο γάμο του ζευγαριού υπήρχε μία τεράστια ομάδα προσωπικού ασφαλείας με επικεφαλής έναν πρώην αξιωματικό του στρατού της Αργεντινής, ενώ οι οπαδοί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελετή σε ζωντανή μετάδοση.

Διαβάστε περισσότερα