Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι το πιο hot ζευγάρι του παγκόσμιου τένις. Οι δυό τους μοιράζονται, με αναρτήσεις τους στα media, μερικές προσωπικές τους στιγμές. Έτσι και χθες που η Πάουλα είχε τα γενέθλιά της (έκλεισε τα 26)  ο Στέφανος δημοσίευσε κάποιες από τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από λουλούδια έστειλε δώρο και μια τεράστια τούρτα στην Μπαντόσα. Μια τούρτα έργο… τέχνης που έχει πάνω της και τον Στέφανο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τενίστας φωτογραφίζει την τενίστρια ενώ δίπλα στέκει ο Πύργος του Άιφελ, αφού στο Παρίσι και στη διάρκεια του Roland Garros δημοσιοποίησαν την σχέση τους.

Φυσικά πάνω στην τούρτα υπάρχουν μπάλες του τένις και ρακέτα ενώ γράφει «Χρόνια πολλά Παουλίτα». Ο Τσιτσιπάς ανεβάζοντας στα social media την τούρτα έγραψε: «Χρόνια πολλά πολεμίστριά μου! Σε αγαπώ».

Λίγο νωρίτερα είχε βάλει και ένα βίντεο με την Πάουλα να φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Ωραία ήταν και η ευχητήρια ανάρτηση του Πέτρου Τσιτσιπά ο οποίος έβαλε ένα βίντεο που δείχνει τον Στέφανο να κάνει βόλτα με καρότσι την Πάουλα κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: