search

TOP SECRET

Τσίπρας: Που θα χρεώσει την επερχόμενη ήττα στις εκλογές

Το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν συγκινεί την κοινωνία και γι’ αυτό εμφανίζεται στάσιμος στις δημοσκοπήσεις.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο εμφύλιος που μαίνεται οδηγεί το κόμμα με μαθηματική ακρίβεια στην πολυδιάσπαση και την απόλυτη απαξίωση

Έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ότι το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο, χωρίς να αποκλείεται και ο Ιανουάριος, θα στηθούν κάλπες.

Το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν συγκινεί την κοινωνία και γι’ αυτό εμφανίζεται στάσιμος στις δημοσκοπήσεις.

Γι’ αυτό ακριβώς ο Αλέξης Τσίπρας επιδίδεται σε έναν επικίνδυνο τακτικισμό επικεντρώνοντας την αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκλειστικά στην σκανδαλολογία και την περιβόητη υπόθεση των υποκλοπών.

Ο καταγγελτικός λόγος του Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτει το αφήγημα της επομένης των εκλογών, όταν θα χρειαστεί να δικαιολογήσει την ήττα του και να διαμορφώσει συνθήκες που θα του επιτρέψουν την παραμονή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αντιλαμβάνεστε θα επιχειρήσει να χρεώσει μια εκλογική του συντριβή στα διάφορα παράκεντρα εξουσίας της διαπλοκής και βεβαίως τους δήθεν παρακρατικούς μηχανισμούς.

Πρόκειται για στρατηγική απελπισίας που προδικάζει και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όταν στην τελική ευθεία προς τις εκλογές ο πρωθυπουργός έχει ως αφήγημα την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τα εθνικά θέματα, την ψηφιοποίηση του κράτους και την ασφάλεια των πολιτών και ο Τσίπρας από τη μεριά του τις λίστες με τις υποτιθέμενες παρακολουθήσεις, τότε αντιλαμβάνεστε ποιον θα εμπιστευτεί ο λαός για πρωθυπουργό.

Διαβάστε ακόμη: