Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκδηλώνουν εντονότατο ενδιαφέρον για τον Άσραφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Μάντσεστερ φαίνεται να υπερτερεί σε αυτή τη «μονομαχία», καθώς ο Μαροκινός αμυντικός έχει αναφέρει ότι θα προτιμούσε να αγωνισθεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, πέρα από τις δύο αγγλικές ομάδες, υπάρχει ανταγωνισμός και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ασράφ Χακίμι μετρά 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 4 τέρματα, ενώ, μετρά και 5 ασίστ.

Ο Σεΐχης του Κατάρ υπόσχεται… Νεϊμάρ εάν αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει «βάλει» πωλητήριο στους «κόκκινους διαβόλους», που αναζητούν χρόνια τον δρόμο τους, ενώ, έληξε και η τρίτη προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων.

Ο Σεΐχης Αλ Τάνι έχει προσφέρει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον υποψήφιο και παράλληλα, υπόσχεται να φέρει και τον Νεϊμάρ στο «Όλντ Τράφορντ», ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τη Sun.

Η προσφορά του Αλ Τάνι «αγγίζει» τις 4.5 δισ. λίρες, ενώ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προσφέρει 4 δισ. λίρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Για την εξαγορά, ενδιαφέρεται και η Elliott Management.

Το Sky Sports έγραψε ότι η προσφορά του Ράτκλιφ αφορά συνιδιοκτησία με τους Γκλέιζερ, οι οποίοι δυνητικά διατηρούν το 20% του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου. Από πλευράς του, ο Σεΐχης του Κατάρ φαίνεται ότι επιθυμεί πλήρη εξαγορά μέσω του ιδρύματός του, Nine Two Foundation, ωστόσο, μένει να φανεί αν η προσφορά του θα γίνει αποδεκτή, αν ληφθεί υπόψη η αναφερόμενη τιμή των 6 δισεκατομμυρίων λιρών που ζητούν οι Γκλέιζερς. Θα μπορούσαν να υποβληθούν έως και έξι προσφορές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Football Insider.

Διαβάστε ακόμη: