Χθες (26/02), μία νεαρή γυναίκα ηλικίας 23 ετών μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Ασράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Parisien”. Η 23άχρονη φέρεται να αρνήθηκε να κάνει καταγγελία, απλώς να «κάνει δήλωση για τον βιασμό», αλλά η εισαγγελία ανέβαλε την υπόθεση.

Οι αρμόδιες αρχές συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία για να «τρέξουν» την υπόθεση, ενώ –για την ώρα– ο 24άχρονος Μαροκινός δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει απολογηθεί στον ανακριτή. Η γνωριμία μεταξύ των δύο έγινε στο Instagram τη 16η Ιανουαρίου, ενώ, προχθές (25/02), η 23άχρονη πήγε στο σπίτι του, στη Μπουλόν, με διαδρομή σε Uber, την οποία κανόνισε ο Χακίμι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως ανέφερε η 23άχρονη κοπέλα, τα πράγματα ξέφυγαν στο σπίτι, καθώς άρχισε να τη φιλάει και να τής βγάζει τα ρούχα και προχώρησε σε διείσδυση, παρ’ ότι εκείνη δεν ήθελε και τού ξέφυγε κλωτσώντας τον. Μόλις κατάφερε να απελευθερωθεί, έστειλε ένα SMS σε φίλο της, ο οποίος πήγε στο σημείο και την πήρε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Χακίμι βρισκόταν στο σπίτι του και δεν ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε ακόμη: