Η Πόπη Τσαπανίδου αναφέρθηκε στα περί παραίτησής της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η κυρία Τσαπανίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι «δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης». «Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα», σχολίασε.

Ακόμη, τόνισε ότι «δεν ήταν θέμα παραίτησης, κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, όποιοι δεν είναι δεμένοι σε καμία καρέκλα, λέμε “εδώ είμαι αν νομίζετε ότι”. Δεν είναι θέμα παραίτησης».

Αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η Πόπη Τσαπανίδου ανάφερε ότι είναι λογικό να «ακούγονται κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα», ενώ έκανε λόγο και για «οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε», παραδεχόμενη ότι δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα