«Σφαγή» γίνεται ανάμεσα σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους για το ποιός θα καταφέρει να πείσει τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός κόουτς είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ωστόσο πολύ δύσκολα θα αντισταθεί στις «Σειρήνες» που τον θέλουν να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο Τσάμπι Αλόνσο είναι:

Θα συνεχίσει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και θα τιμήσει το συμβόλαιό του; Θα αποχωρήσει και θα ανοίξει τα φτερά του αναλαμβάνοντας τα ηνία ενός εκ των μεγαθήριων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης; Θα μετακομίσει στο Μόναχο ή στο Λίβερπουλ;

O 42χρονος προπονητής έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του μέσα σε μόλις έναν χρόνο. Ο Βάσκος οδηγεί τις «Ασπιρίνες» στην απόλυτη επιτυχία πραγματοποιώντας μια μαγική χρονιά σε Γερμανία και Europa League. Φυσικό και επόμενο το όνομά του να «παίζει» παντού. Να συγκεντρώνει όλα τα φλας της δημοσιότητας και να δέχεται πίεση για το ποια απόφαση να πάρει.

Καθημερινά ο Τσάμπι Αλόνσο… ακροβατεί ανάμεσα σε μεγάλες δυνάμεις της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου κατά τα διεθνή ρεπορτάζ είναι οι δύο μονομάχοι που έχουν επικρατήσει των υπολοίπων. Οι δύο σύλλογοι που προσεχώς θα τα δώσουν όλα στον Βάσκο τεχνικό για να τον κάνουν δικό τους.

Το γερμανικό Sky Sports υποστηρίζει με ρεπορτάζ του πως στο δίλημμα αυτό η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως αναδεικνύεται νικήτρια. Ο Τσάμπι Αλόνσο κατά τους Γερμανούς είναι αρκετά φιλόδοξος. Θέλει να κερδίσει τίτλους και τρόπαια και η Μπάγερν είναι στα μάτια του η καλύτερη οδός σε σχέση με το να μετακομίσει στο Λίβερπουλ. Παράλληλα οι Βαυαροί προτείνουν στον τεχνικό της Λεβερκούζεν μυθικά νούμερα. Πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Μοιάζει δύσκολο να πεις όχι σε μια τόσο καλή πρόταση!

Διαβάστε ακόμη: