Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι με έναν 18χρονο νεκρό!

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαλάνδρι όταν ο 18χρονος οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε δέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούνταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Δείτε βίντεο από το τροχαίο στο Χαλάνδρι:

https://www.youtube.com/watch?v=WbIQQbMM2uQ

Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε.

Τροχαίο στο Χαλάνδρι – Δείτε φωτογραφίες:

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο - Νεκρός ένας 18χρονος

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο - Νεκρός ένας 18χρονος

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο - Νεκρός ένας 18χρονος

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι – Κόντρα με φίλο του έκανε ο 18χρονος που σκοτώθηκε – Συνελήφθη 20χρονος

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.