Οι καλλιτέχνες επέβαιναν σε ένα βαν μαζί με άλλα μέλη της σειράς, όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα στη χερσόνησο Μπάχα στο Μεξικό.

Ακόμη έξι άτομα που επέβαιναν στο βαν τραυματίστηκαν, καθώς το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη ενώ κινείτο σε χωματόδρομο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Φαίνεται ότι το πλήρωμα ταξίδευε μεταξύ Μουλέτζι Σάντα Ροσαλία, την παραθαλάσσια πόλη όπου γύριζαν τις σκηνές της σειράς.

Το τρέιλερ του τηλεοπτικού σόου:

Το Netflix κάνει το Squid Game ριάλιτι και ψάχνει για 456 παίκτες

Ριάλιτι εκπομπή, εμπνευσμένη από το Squid Game ετοιμάζει το Netflix και αναζητά 456 παίκτες από όλο τον κόσμο που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο των 4.56 εκατ. δολαρίων.

Σε αντίθεση με το κορεάτικο δυστοπικό δράμα που έγινε η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix, το ριάλιτι δε θα είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Οι παίκτες του Squid Game: The Challenge θα αγωνίζονται σε μία σειρά από παιχνίδια εμπνευσμένα από τη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι το νοτιοκορεάτικο θρίλερ αφηγείται την ιστορία ανθρώπων που έχουν μεγάλα χρέη και διαγωνίζονται για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο σε μία θανατηφόρα εκδοχή παιδικών παιχνιδιών.

Το Squid Game κατέχει το ρεκόρ της πιο δημοφιλούς σειράς του Netflix καθώς την παρακολούθησαν 111 εκατομμύρια χρήστες στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της.

Το Netflix ανακοίνωσε προ ημερών ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με δεύτερο κύκλο.

Όσο για το Squid Game: The Challenge, θα προβληθεί σε 10 επεισόδια. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.